Με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε στην Ιθάκη ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Τουριστικής Προβολής και Νησιωτικής Πολιτικής, Σπύρος Γαλιατσάτος, εκπροσωπώντας την ΠΙΝ

4529543

Με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε σήμερα το πρωί στην Ιθάκη ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Τουριστικής Προβολής και Νησιωτικής Πολιτικής, Σπύρος Γαλιατσάτος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Ιθάκης, μετά το γεμάτο συμβολισμούς διάγγελμα του Πρωθυπουργού, για  την «ιστορική μέρα», την πρώτη μετά την έξοδο από τα μνημόνια. περισσότερα . . .

“Ερωφίλη project”, η θεατρική παράσταση του καλοκαιριού στην Κέρκυρα με δωρεάν είσοδο από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ERVFILH1

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση “Ερωφίλη project”, το αριστούργημα του Γ. Χορτάτση, σε μια μοναδική παράσταση την Πέμπτη 23 Αυγούστου και ώρα 9μ.μ., στο Περιστύλιο του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης, Παλαιά Ανάκτορα, Κέρκυρα.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν. περισσότερα . . .

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Περιφερειακό Συμβούλιο το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Κέρκυρα  17  Αυγούστου 2018

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                                           Α.Π.οικ.:72772/29454

ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Σαμάρα 13

Ταχ.Κώδικας: 49100 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τηλέφωνο:2661362284

FAX :2661362177

email:gramsylorg@kerkyra.gr  

                                                                       ΠΡΟΣ: 1. κ. Θεόδωρο   Γαλιατσάτο

Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

2. περισσότερα . . .

Στην Ιθάκη σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων. Επιτόπιο έλεγχο στο λιμάνι «Πίσω Αετός» και άλλα έργα της Περιφέρειας που είναι σε εξέλιξη

ΙΘΑΚΗ 5

Επιτόπιο έλεγχο στις εργασίες που πραγματοποιούνται στο λιμάνι του Πισαετού, στην Ιθάκη, πραγματοποίησε σήμερα,  το πρωί, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Παναγή Δακουλόγκωνα, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού (Τουριστικής Προβολής και Νησιωτικής Πολιτικής), Σπύρο Γαλιατσάτο και τον Έπαρχο Ιθάκης, Σπύρο Τσιντήλα. περισσότερα . . .

Διεθνές Συνέδριο Αποδήμων και όπου γης Επτανησίων, Κέρκυρα 5-7/9/2018

  • Τιμώμενο πρόσωπο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος
  • Παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπίου Παυλόπουλου οι εκδηλώσεις

περισσότερα . . .

1.939.292,37 ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, για την Πράξη «Δράσεις για την διαλογή στη Πηγή και ανακύκλωση των Αστικών Στερεών αποβλήτων του Δήμου Ζακύνθου»

Την ένταξη της Πράξης «Δράσεις για την διαλογή στη Πηγή και ανακύκλωση των Αστικών Στερεών αποβλήτων του Δήμου Ζακύνθου» στον Άξονα Προτεραιότητας «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ

(ΤΣ)» του Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» συνολικού προϋπολογισμού 1.939.292,37 υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος. περισσότερα . . .

31.550.815 ευρώ, ζητούν δικαιούχους Οκτώ(8) νέες Προσκλήσεις, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης πράξεων, στο πλαίσιο του Π.Ε.Π. Ιονίων Νήσων 2014-2020

Την έκδοση οκτώ (8) νέων Προσκλήσεων, συνολικού προϋπολογισμού 31.550.815 ευρώ,  για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης πράξεων από δυνητικούς Δικαιούχους στο πλαίσιο του Π.Ε.Π. Ιονίων Νήσων 2014-2020, υπέγραψε στις 09.08.18 ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Αναλυτικά, πρόκειται για τις παρακάτω Προσκλήσεις:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΟΝ63, για «Δράσεις ενίσχυσης της σύγχρονης πολιτιστικής δημιουργίας – θεσμοί» (στο πλαίσιο της ΟΧΕ Δ. περισσότερα . . .

ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΔΙΨΗΦΙΑ ΑΝΟΔΟ

Σύμφωνα με στοιχεία της Fraport, ακόμα και ο Ιούλιος εμφάνισε διψήφια άνοδο στις αφίξεις του εξωτερικού στα Ιόνια Νησιά.

Συγκεκριμένα, αφίχθηκαν 675.392 άτομα, έναντι 612.758 τον περυσινό αντίστοιχο μήνα, δηλαδή αύξηση 10,20%.

Αναλυτικά, στην Κέρκυρα αφίχθηκαν 331.126 άτομα, έναντι 298.691 πέρυσι,  αύξηση κατά 10,90%. περισσότερα . . .

Επιστολή στην Υπουργό Τουρισμού, με κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, αντιδρώντας στη σύσταση της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Εσωτ.Ηπείρου και Ιονίων Νήσων στα Ιωάννινα

galiatsatos

Επιστολή στην Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, με κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξιο Τσίπρα, το Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Κωνσταντίνο Τσέγα και τον Πρόεδρο Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Χαράλαμπο Καρίμαλη,  απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, εκφράζοντας την αντίθεση του στη σύσταση της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. περισσότερα . . .

Κυκλοφόρησε το 3ο τεύχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας της ΠΙΝ «Ιόνια Νέα»

τευχος Ιουλιου 2018

Κυκλοφόρησε σήμερα το τεύχος για το μήνα Ιούλιο, της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Ιόνια Νέα», η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://pin.gov.gr/?p=18227

Στις 31 σελίδες της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας, βρίσκονται οι δράσεις, οι εκδηλώσεις και νέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση!!! περισσότερα . . .