Περί συγκρότησης της Επιτροπής ανεπάρκειας Τουριστικών Λεωφορείων της Π.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Ανακοινώνεται ότι, έχει εκδοθεί, η απόφαση περί συγκρότησης της Επιτροπής ανεπάρκειας Τουριστικών Λεωφορείων, σύμφωνα με τον Ν.2446/96.

Η επιτροπή προβλέπεται ότι θα συνεδριάσει, στο τέλος της προσεχούς εβδομάδας, κατόπιν πρόσκλησης των μελών της.

Μέχρι τότε, καλούνται τα τουριστικά γραφεία του νησιού να καταθέσουν στην υπηρεσία, εφόσον επιθυμούν, εγγράφως, τις απόψεις τους περί της αδυναμίας μίσθωσης τουριστικών λεωφορείων για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, ως κατώθι:περισσότερα . . .

Δημοσιογραφική αποστολή από Αυστρία σε Λευκάδα, Μεγανήσι, Κεφαλονιά & Ιθάκη

Στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης «Ferien 2018″ που πραγματοποιήθηκε στη Βιένη τον περασμένο Ιανουάριο, μεταξύ των άλλων, οργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας & Ελβετίας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την αεροπορική εταιρεία «Austrian Airlines», μεγάλη δημοσιογραφική αποστολή προς τη Λευκάδα, το Μεγανήσι, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.περισσότερα . . .

Πρόχειρος Ανοικτός ∆ημόσιος ∆ιαγωνισμός για την ανάθεση υλοποίησης του έργου : «Καταπολέμηση Κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας τα έτη 2018 και 2019»,με προϋπολογισμό εβδομήντα χιλιάδες ευρώ (70.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με βάσει την τιμή»

Νέα πτήση Κέρκυρα – Λονδίνο ανακοίνωσε η Ryanair

«Η αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε στις 13 Ιουνίου, μια νέα διαδρομή Κέρκυρα – Λονδίνο, από και προς το αεροδρόμιο Southend, με δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα.

Οι νέες αυτές πτήσεις, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2019, ενόψει της επόμενης τουριστικής σεζόν.περισσότερα . . .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την ανάδειξη αναδόχου προμήθειας: έντυπου υλικού ( προγράμματα , αφίσες , προσκλήσεις,) συνολικού προϋπολογισμού χιλίων ευρώ (1.000,00 €) (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) στα πλαίσια της από κοινού οργάνωσης εκδήλωσης της ΠΕ Κέρκυρας με τον Αθλητικό Σύλλογο ΘΙΝΑΛΙ Κέρκυρας, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου 2018 στο Σχολικό Κέντρο Πλάτωνα Νυμφών με σύνθημα «ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ», σύμφωνα με το Ν.4412/2016 για δημόσιες συμβάσεις κάτω των ορίων με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς μόνο βάση τιμής.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την ανάδειξη αναδόχου προμήθειας-υπηρεσίας: τμήμα α) Ψηφιακές εκτυπώσεις συνολικού προϋπολογισμού 1.100,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και τμήμα β) 200 Φανέλες POLO για προπονητές- συνοδούς και διαιτητές, συνολικού προϋπολογισμού 540,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) στα πλαίσια της από κοινού οργάνωσης εκδήλωσης της ΠΕ Κέρκυρας με το Φορέα με την επωνυμία ̈Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών ̈ με τίτλο «13ο Πολιτιστικό και Αθλητικό Φεστιβάλ για την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών» που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 30Ιουνίου 2018 στο Θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» ή στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 θα διεξαχθεί τουρνουά Χάντμπολ για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου στην Κάτω Πλατεία, σύμφωνα με το Ν.4412/2016 για δημόσιες συμβάσεις κάτω των ορίων με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς μόνο βάση τιμής.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών για την ετήσια συντήρηση των κλιματιστικών μηχανημάτων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έτους 2018, συνολικού προϋπολογισμού δύο χιλιάδων τετρακοσίων ενενήντα δύο ευρώ και σαράντα λεπτών (2.492,40 €) συμπεριλαμβανόμενου Φ.Π.Α ,σύμφωνα με το Ν.4412/2016 για δημόσιες συμβάσεις κάτω των ορίων, με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς μόνο βάση τιμής.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την ανάδειξη αναδόχου προμήθειας κλιματιστικών μονάδων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συνολικού προϋπολογισμού δεκαέξι χιλιάδες εκατόν ογδόντα δύο ευρώ (16.182,00 €) συμπεριλαμβανόμενου Φ.Π.Α., σύμφωνα με το Ν.4412/2016 για δημόσιες συμβάσεις κάτω των ορίων, με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς μόνο βάση τιμής.

Δημοσιογραφική αποστολή από την Ιταλία στα Διαπόντια Νησιά

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας, πραγματοποιήθηκε ειδικά για τα Διαπόντια Νησιά (Μαθράκι, Οθωνούς και Ερείκουσα) δημοσιογραφική αποστολή, από 02  έως 05 Ιουνίου 2018. Στην αποστολή συμμετείχαν η γνωστή δημοσιογράφος κ. Mariella Grossi και ο φωτογράφος κ. Giovani Tagini.περισσότερα . . .