Επιλογή Σελίδας

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συμμετάσχει και φέτος στην έκθεση WorldTravelMarket του Λονδίνου, που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου, με δικό της αυτόνομο περίπτερο.

 

Σχετικά με την έκθεση αυτή αλλά και με την Philoxenia που θα ακολουθήσει, έχουν σταλθεί από τη Διεύθυνση Τουρισμού της ΠΙΝ, αφενός από 21/7/2016 επιστολή με συνημμένες τις εκθέσεις που πηγαίνει ο ΕΟΤ το δεύτερο εξάμηνο του 2016, σε όλους τους φορείς της ΠΙΝ και έχουν ζητηθεί οι απόψεις των και αφετέρου επίσης έχει σταλεί από 19/10/2016 σχετική επιστολή με τη διεύθυνση της έκθεσης και του περιπτέρου για τυχόν ενδιαφέρον αποστολής υλικού.

 

Στην έκθεση αυτή θα παραβρεθούν ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κος Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής κος Σπύρος Γαλιατσάτος, η Διευθύντρια Τουρισμού της ΠΙΝ κα Μαγδαληνή Λούβρου και πάρα πολλοί άλλοι από φορείς και τον επιχειρηματικό κόσμο της ΠΙΝ .

Έχουν προγραμματιστεί σημαντικές συναντήσεις με TourOperators , στελέχη του ΕΟΤ Λονδίνου και άλλων σημαντικών παραγόντων.

 

 

 

                                                                       Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                       ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

 

                                                                        ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ