Επιλογή Σελίδας

Φωτογραφία για Δράσεις 3.1 Εξοπλισμός για τη Διευκόλυνση των Μετακινήσεων και 3.2 Οικονομική Στήριξη της Νομαδικής Μελισσοκομίας κατά τα έτη 2017-2019

Όλοι οι μελισσοκόμοι κάτοχοι μελισσοκομικών βιβλιαρίων πρέπει να δηλώσουν τις κυψέλες διαχείμασης υποβάλλοντας τη σχετική αίτηση-δήλωση (Υπόδειγμα 1) στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας το αργότερο μέχρι τις 31-12-2016, διαφορετικά θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» κατά τα έτη 2017-2019 θα ενισχύεται η δαπάνη για την προμήθεια καινούργιων κυψελών κατά το χρονικό διάστημα από την 1η  Σεπτεμβρίου κάθε έτους έως την 20η Μαρτίου του επόμενου έτους. Οι δικαιούχοι μελισσοκόμοι της δράσης εκτός των άλλων κριτηρίων θα πρέπει να είναι κάτοχοι μελισσοκομικού βιβλιαρίου σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι 31 Ιουλίου του κάθε ετήσιου προγράμματος.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» κατά τα έτη 2017-2019 θα ενισχύεται η δαπάνη μετακινήσεων των μελισσοσμηνών κατά το χρονικό διάστημα από την 1η  Σεπτεμβρίου κάθε έτους έως την 20η Μαΐου του επόμενου έτους. Οι δικαιούχοι μελισσοκόμοι της δράσης εκτός των άλλων κριτηρίων θα πρέπει να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση-δήλωση (Υπόδειγμα 2) στην ΔΑΟΚ Π.Ε. Κεφαλληνίας για τις επόμενες μετακινήσεις των μελισσοσμηνών τους και να είναι κάτοχοι μελισσοκομικού βιβλιαρίου σε ισχύτουλάχιστον μέχρι 31 Ιουλίου του κάθε ετήσιου προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα υποδείγματα 1 και 2 των αιτήσεων – δηλώσεων από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Κεφαλληνίας, στην οποία μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες καθώς και στο τηλέφωνο 26713 60578 (αρμόδια υπάλληλος: Στ. Ζαπάντη) και θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή στις δράσεις μετά τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης.

{ αρ. 59 / 18-11-2016 δελτίο τύπου γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς – Ιθάκης }