Επιλογή Σελίδας

Από 10 ως 15 Μαΐου 2017 επισκέφθηκαν τη Ζάκυνθο οι δημοσιογράφοι Irina και InnaHemme, στο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την MarketingGreece.

Σκοπός την εν λόγω δημοσιογραφικής αποστολής είναι η επιμέλεια και σύνταξη ολοσέλιδου αφιερώματος για τη Ζάκυνθο,  το νησί με τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στην Ευρώπη. Το δημοσίευμα πρόκειται να αναρτηθεί στην εφημερίδα BZamSonntag (200.000 αντίτυπα) και στην ιστοσελίδα www.bz-berlin.de (3,2 εκατομμύρια μοναδικοί μηνιαίοι επισκέπτες).

Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της Ζακύνθου μέσω θαλάσσιας κρουαζιέρας όπου και είδαν  τις Γαλάζιες σπηλιές, το Ναυάγιο, το Μαραθονήσι, τις σπηλιές στο Κερί, καθώς και τις παραλίες Μαραθιάς, Μυζήθρες, Καρακονήσι, Πόρτο Ρόξα και Λιμνιώνας. Επίσης φωτογράφησαν διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, όπως το Κάστρο της Μπόχαλης αλλά και πανοραμικές λήψεις από το σημείο, τη Γέφυρα στο Αργάσι, την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου κ.α.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ευχαριστεί θερμά:

  • Για τη φιλοξενία το Ξενοδοχείο SentidoLouisPlagosBeach,
  • Για τη δωρεάν διάθεση οχήματος την εταιρεία Eurohire,
  • Για την ημερήσια κρουαζιέρα την εταιρεία LuxuryIslandEvents, και
  • Για τα αεροπορικά εισιτήρια την AegeanAirlines

Επίσης σας κοινοποιούμε τη διεύθυνση της  ιστοσελίδας της Ελβετίδας Blogger Κας EllenGromann, με το αφιέρωμα στην Κέρκυρα, που επισκέφτηκε   από 27 Απριλίου ως 2 Μάιου και σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο δελτίο τύπου.

https://www.patotra.com/korfu-stadt-so-ganz-anders-reisebericht-mit-reisetipps/