Επιλογή Σελίδας

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής της στον τομέα του τουρισμού για τη Σέρβικη αγορά, εκτός από τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση του Βελιγραδίου IFT (InternationalFairofTourism), κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν επαφές (PR) (συνεντεύξεις και συναντήσεις ενδιαφέροντος για την περιοχή του Ιονίου με δημοσιογράφους και touroperators), επέλεξε ένα επιπλέον επικοινωνιακό μείγμα με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ρεύματος και την αύξηση των κρατήσεων από την τουριστική αγορά της Σερβίας.

Οι ενέργειες της στρατηγικής μας, οι οποίες στοχεύουν στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των νησιών της Περιφέρειας μας, περιλαμβάνουν την οργάνωση και υλοποίηση της νέας διαφημιστικής μας καμπάνιας για την περίοδο από 15 Απριλίου έως 1 Αυγούστου 2017 στη Σέρβικη τουριστική αγορά και συγκεκριμένα:

1. Διαφημιστική προβολή με γιγαντοαφίσα (backlightbillboard) στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, διαστάσεων 5.3m x 2.66m από τις 15 Απριλίου έως την 1 Αυγούστου 2017. Η θέση της γιγαντοαφίσας βρίσκεται στο αεροδρόμιο Nikola Tesla, στον χώρο παραλαβής των αποσκευών, απ’ όπου διέρχονται όλοι οι επιβάτες του αεροδρομίου και έτσι αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τέτοιου είδους προβολή.

και

2. με ΟΟΗ (Out-of-home media advertising) trivision (πρισματική διαφημιστική πινακίδα) στην AdaBridge (διαστάσεων 12.73m x 4m) από 15 Μαΐου έως 1 Αυγούστου 2017. Η επιλογή της τοποθεσίας της Γέφυρας Ada (στη δεξιά όχθη του ποταμού  Sava) είναι πολύ ενδιαφέρουσα, διότι αποτελεί μια από τις πιο περίοπτες θέσεις απ’ όπου διέρχεται όλη η κυκλοφορία από τη μια μεριά του Βελιγραδίου στην άλλη (Ada Ciganlija), την οποία παραθέτουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  στη Σερβία

Διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη Σερβία

Διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  στη Σερβία

Διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη Σερβία