Επιλογή Σελίδας

180.000ευρώ από την ΠΙΝ για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και παρεμβάσεις στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.

Σε υλοποίηση των δεσμεύσεων του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου και κατόπιν εισηγήσεως της Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέττας Πανδή, το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, στη συνεδρίασή του την 17η Ιουνίου 2017, ενέκρινε την συμπλήρωση της προγραμματικής σύμβασης για το Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης.

Η αρχική σύμβαση αφορούσε μόνο στην κατασκευή φυσούνας και σε εργασίες λειτουργικότητας και ασφάλειας του γηπέδου, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το στάδιο χρήζει γενικότερης παρέμβασης, τόσο στον αγωνιστικό χώρο (ανακατασκευή χλοοτάπητα) όσο και στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.

Η συνολική δαπάνη παλαιών και νέων παρεμβάσεων ανέρχεται στο ποσό των 180.000ευρώ, χρηματοδότηση που προέρχεται από τον ΚΑΕ 989901017002001 της ΠΙΝ.

Η προγραμματική σύμβαση που ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων είναι μεταξύ της ΠΙΝ (ως φορέα του έργου), του Δήμου Κέρκυρας (ο οποίος αναλαμβάνει τη συντήρηση του έργου μετά την ολοκλήρωσή του) και της ΑΕ Λευκίμμης (που αναλαμβάνει τη συνδρομή του έργου στην συντήρηση του έργου και την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων), αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής και ορίζεται σε ένα έτος.