Επιλογή Σελίδας

Σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου  αναχώρησαν για την Αγγλία τα μέλη της δημοσιογραφικής αποστολής του ITV. Συγκεκριμένα η 4μελής αποστολή αποτελείτο από τους: παρουσιάστρια κ. AlisonHammond, παραγωγό κ. BethRiddlesworth, Συντονίστρια Παραγωγής κ.   JoanneHumphreys και εικονολήπτη κ. MartinPettit.

Ενθουσιασμένοι από την Κέρκυρα αναχώρησαν οι δημοσιογράφοι του  ITV (φωτ. 1)

Στο Grecotel Danilia Village, Από αριστερά Προς Δεξιά: Μαρία Θεοδωράκη, Νικόλαος-Φοίβος Καλούδης, Martin Pettit, Beth Riddlesworth, Χρύσα Γαρδικιώτη, Ευστάθιος Θεοδωράκης, Alison Hammond και Joanne Humphreys

 

Ξεναγήθηκαν σε όλο το μήκος του νησιού, τόσο σε σημεία που σχετίζονται με τους Durrells (Κοντόκαλι, GrecotelDaniliaVillage,  Καλάμι – WhiteHouse των Durrells),αλλά και σε πολλά άλλα. Απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα στοΛογγά,  συνάντησαν Άγγλους μόνιμους κατοίκους της Κέρκυρας σε Κασσιώπη και Αχαράβημε τους οποίους έκαναν και σύντομες συνεντεύξεις, είδαν όμορφες παραλίες, πανοραμική θέα από το παρατηρητήριο Κάιζερ στον Πέλεκα, ενώ γνώρισαν και το μοναδικό οικοσύστημα στον Ίσσο με το κεδρόδασος, τις αμμοθίνες και τη Λιμνοθάλασσα Κορισσίων.  Η ξενάγηση στην Πόλη περιελάμβανε σημεία τόσο Βρετανικού όσο και γενικότερου ενδιαφέροντος (ΜποσκέτοDurrell στην Πόλη, Γήπεδο Κρίκετ στην Κάτω πλατεία, Στέρνα Maitland, Ανάκτορο Μιχαήλ και Αγ. Γεωργίου, Λιστόν, Δημαρχείο, Duomo, Εβραική κ.α.).

Ενθουσιασμένοι από την Κέρκυρα αναχώρησαν οι δημοσιογράφοι του  ITV (φωτ. 2)

Γυρίσματα στον Ίσσο

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ευχαριστεί θερμά: Τον Κο Βασίλη Καλούδη, Πρόεδρο του AOCTA και το τουρ. Γραφείο LordTravel, για τη δωρεάν διάθεση minivan, για τις μετακινήσεις του τηλεοπτικού συνεργείου, τον Κο Ευστάθιο Θεοδωράκη για τη φιλοξενία στο χώρο και τα γυρίσματα στο GrecotelDaniliaVillage, την Κα Μαρίνα Μπέσκα και το «Ταβερνάκι της Μαρίνας» για τη φιλοξενία στο χώρο τους, τη λήψη πλάνων για την ενότητα της τοπικής γαστρονομίας και τη δωρεάν παροχή γεύματος, τους ΑφούςΔαφνή και το Ζαχαροπλαστείο «Παπαγιώργης», για τη φιλοξενία στο χώρο, τα γυρίσματα και την προσφορά γλυκών στο συνεργείο και τον Κο Νικόλαο-Φοίβο Καλούδη, από το Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΤΕ Ιονίων Νήσων, για τη συνοδεία και τις ξεναγήσεις των δημοσιογράφων.

Ενθουσιασμένοι από την Κέρκυρα αναχώρησαν οι δημοσιογράφοι του  ITV (φωτ. 3)

Μετά από το δείπνο με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κο Σπύρο Γαλιατσάτο.