Επιλογή Σελίδας

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μετά από συνάντηση  με  το Κρατικό Τηλεοπτικό  Κανάλι της Αυστρίας ‘’ORF 3’’, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη τον περασμένο Ιανουάριο στο πλαίσιο της έκθεσης “FERIEN 2017”, προχώρησε στην πραγματοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας για Κέρκυρα, Παξούς, Αντίπαξους, Λευκάδα, Μεγανήσι, Κεφαλονιά και Ιθάκη. Το κανάλι επισκέφτηκε τη Ζάκυνθο το 2015 και πραγματοποίησε ανάλογη διαφημιστική καμπάνια.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν αρχές του Ιουνίου και η προβολή βίντεο 25 περίπου λεπτών, ξεκίνησε στις 23 Αυγούστου, στην εκπομπή ‘’besser reisen’’ (αφορά ταξιδιωτικό κοινό).  Η προβολή αυτή, θα είναι διαθέσιμη  στην  ‘’ORF TVthek’’  και διαδικτυακά στην besserreisen.tv και στο ‘’facebookbesserreisen’’.

Επίσης video clip 4 λεπτών θα είναι σε διαδικτυακή παρουσίαση για διάρκεια 6 μηνών στα www.besserreisen.tv και www.krone.tv/reisen.

Πέραν των παραπάνω συμφωνηθέντων, το κανάλι προσέφερε άλλα τρία ξεχωριστά βίντεο διάρκειας 6-8 λεπτών για  Κέρκυρα-Παξούς- Αντίπαξους, για Λευκάδα- Μεγανήσι και Κεφαλονιά –Ιθάκη, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλαπλώς (όπως και τα συμφωνηθέντα), εκτός από την Π.Ι.Ν και από ιδιώτες (φορείς και επαγγελματίες).

Παραθέτουμε τα links αμφότερων των τηλεοπτικών και διαδικτυακών παρουσιάσεων.

http://www.besserreisen.tv/2014/ και http://www.krone.at/videos/Reisen