Επιλογή Σελίδας

Στο πλαίσιο της Συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την ‘’MarketingGreece’’, Γερμανική δημοσιογραφική αποστολή του δημοφιλούς γυναικείου περιοδικού «BARBARA», επισκέφθηκε την Κέρκυρα από τις 4 ως τις 9 Σεπτεμβρίου. Η αποστολή αποτελείτο από τους Κους KARLHARALD   BRAUN (Αρθογράφος) και JOACHIMMULTHAUPT (Φωτογράφος). Το εν λόγω περιοδικό κυκλοφορεί σε μηνιαία βάση σε 150.000 αντίτυπα, ενώ το αφιέρωμα για την Κέρκυρα θα δημοσιευτεί κατά το 1ο τετράμηνο του 2018.

Το πρόγραμμα τους περιελάμβανε συνεντεύξεις με κατοίκους του νησιού, οι οποίοι έδειξαν το τοπικό χρώμα και τη δημιουργική του πλευρά, ξεναγήσεις σε κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες (Αρίλλας, Αγ. Γεώργιος Πάγων, Κασσιώπη, Γλυφάδα κ.α.), τα γνωστά αλλά και άγνωστα σημεία του νησιού ( Παλιά Πόλη, Κανόνι, Παλαιοκαστρίτσα, Λάκωνες, Μακράδες, Λογγάς Περουλάδων, στα οποία και απόλαυσαν το ιδιαίτερο ηλιοβασίλεμα, Οικοσύστημα Ερημίτη κ.α.)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Ξενοδοχείο ‘’MarbellaCorfu’’ για τη φιλοξενία, την ‘’HertzHellas’’ για τη δωρεάν παροχή οχήματος, την ‘’Aegean Airlines’’ για την αεροπορική μεταφορά, την Κα Μυρτώ Ζυρίνη ( MyrtoZiriniCeramics), τον Κο Σπύρο Καλούδη (CorfuBeer) και τον Κο Αριστοτέλη Μέγκουλα (Pomod’ Oro), για τις συνεντεύξεις και τη φιλοξενία στους χώρους τους, τον Κο Νίκο Καλούδη (Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΤΕ Ιονίων Νήσων), για τις ξεναγήσεις και τον Κο Γιάννη Τσιριμιάγκο  (Σύλλογος «Ερημίτη Πλούς»), για τη δια θαλάσσης ξενάγηση στη Βορειοανατολική Κέρκυρα.

Επιπροσθέτως, πάλι σε συνεργασία με τη ‘’MarketingGreece’’, έπεται δημοσιογραφική αποστολή (2μελής) από Αυστραλία, στην Κέρκυρα από 25-30 Σεπτεμβρίου 2017. Συγκεκριμένα ο κος PaulEwartμε τη γυναίκα του, οι οποίοι αρθρογραφούν στο περιοδικό «EscapeMagazine», που είναι το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Αυστραλίας και είναι ένθετο της εφημερίδας “SundayTelegraph” με 4,7 εκατομμύρια κοινό σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.