Επιλογή Σελίδας

Αναχώρησαν την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου για τη Γαλλία, κατενθουσιασμένοι, οι Γάλλοι δημοσιογράφοι, μεγάλων και σημαντικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Γαλλίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη Κέρκυρα, τους Παξούς και τους Αντίπαξους, στο διάστημα από 27/9 έως 1/10/2015.

Η επίσκεψη αυτή οφείλεται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την Marketing Greece και συμμετείχαν οι παρακάτω δημοσιογράφοι και τα μέσα που εκπροσωπούν:

  1. Isabelle Canavesi – Tourism Section Editor – Elle
  2. Caroline Corvaisier – Editor in Chief – Hotel & Lodge
  3. Mr Jean-Michel de Alberti – Editor in Chief – Désirs de Voyages
  4. Sophie Bouchet – Culture & Lifestyle Editor for Glamour.com

2015_French_Jrnlsts

Με την επιστροφή τους στην πατρίδα τους, οι Γάλλοι δημοσιογράφοι, αναμένεται να δημοσιοποιήσουν τις εμπειρίες τους από τα νησιά μας, με δημοσιεύματα στα μεγάλης κυκλοφορίας ΜΜΕ, γεγονός που θα επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην τόνωση του τουριστικού ρεύματος από τη Γαλλία προς τα Ιόνια Νησιά.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όσους συνέβαλλαν αφιλοκερδώς στην επιτυχή αυτή αποστολή, όπως το ξενοδοχείο Grecotel Corfu Imperial, το Δήμαρχο Παξών κ. Σπύρο Βλαχόπουλο, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αρσένη Λέκκα, την επίτιμη πρόξενο της Γαλλίας στην Κέρκυρα, κ. Ροζαντένια Καραμούτσου, τη (γαλλόφωνη) κ. Λίνα Ρούσσου, το Τουριστικό Πρακτορείο Tsokas (για την παραχώρηση του mini bus), το Μουσείο Casa Parlante, την Σαπωνοποιία Πατούνη, το ξενοδοχείο Corfu Palace, τη ναυτική εταιρία Ionian Cruises Corfu, το εστιατόριο Mediterraneo, το κατάστημα ενδυμάτων Mezzo Mezzo, την Ισραηλιτική Κοινότητα της Κέρκυρας και το εστιατόριο Golden Fox.