Επιλογή Σελίδας

Ο Αυστριακός Τ.Ο. Idealtoursαυξάνει το πρόγραμμα του σε Λευκάδα και Κεφαλονιά για το 2016 κατά 30%.

Στο πλαίσιο αυτό, το περασμένο Σαββατοκύριακο επισκέφθηκαν την Λευκάδα και την Κεφαλονιά 28 (είκοσι οκτώ) Αυστριακοί δημοσιογράφοι όλων των Μ.Μ.Ε. και 125 (εκατόν είκοσι πέντε) πωλητές τουριστικών πακέτων. Δηλαδή αυτοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον τουρίστα-επισκέπτη πρόσωπο με πρόσωπο και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό  τον προορισμό των διακοπών του, ακόμη και το κατάλυμα που θα επιλέξει.

Στην αποστολή αυτή ήταν ο κ. ThomasSuritsch Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρίας Flyniki και ο κ. MarcoPernetta Διευθύνων Σύμβουλος του αεροδρομίου του Innsbruck.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο κ. ChristofNeuhauser, εκ της οικογενείας των ιδιοκτητών της εταιρείας και ο κ. MarkusGastaiger, Διευθυντής Πωλήσεων.

Austrians02

Από αριστερά: Οι κ.κ. Μικρώνης, Neuhauser και μέλη της αυστριακής αποστολής

Οι Αυστριακοί επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι με τους προορισμούς (Λευκάδα-Κεφαλονιά) σχολιάζοντας την έννοια της «αληθινής Ελλάδας» και της πραγματικής «ελληνικής εμπειρίας» και δηλώνοντας ότι θα παραθερίσουν σύντομα στα μέρη μας.

Ειδικότερα στην Κεφαλονιά, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο WhiteRocks ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Τουριστικής Προβολής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ευχαρίστησε την οικογένεια Neuhauserγια την εικοσαετή περίπου προσφορά της στα νησιά μας και αναφέρθηκε στις σύγχρονες δράσεις προβολής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κάτι που ήταν απρόσμενο στους επισκέπτες, διότι οι δράσεις αυτές κάνουν το έργο τους ευκολότερο. Στην ίδια εκδήλωση χαιρέτησε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκάτος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς-Ιθάκης, κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συγχαίρει τους “αρχιτέκτονες” των εκδηλώσεων σε Λευκάδα και Κεφαλονιά κ. Σπύρο Μικρώνη (Esinesstravel) και κ. Κίμωνα Γασπαράτο (ETAMTRAVELSERVICES), εξαίρετοι τουριστικοί πράκτορες με μακροχρόνια εμπειρία και προσφορά.

Austrians01

Από αριστερά: Οι κ.κ. Neuhauser, Τιμοθεάτος, Γασπαράτος (μετά του υιού του), Κεκάτος, Γαλιατσάτος και  Gastaiger

Επίσης το Δήμο Λευκάδας για την οικονομική υποστήριξη και τα ξενοδοχεία PortoGaliniκαι WhiteRocks σε Λευκάδα και Κεφαλονιά αντίστοιχα.