Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδος

20180719_103054

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, στις Αλυκές Ποταμού, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδος πατέρας Νικηφόρος, παρουσία του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΠΙΝ Παναγή Ζησιμάτου.

Συνάντηση – συζήτηση διοργανώνει η ΠΙΝ για την επαναφορά της κανονικότητας στη νότια Κέρκυρα

Συνάντηση- συζήτηση για τη διερεύνηση της δυνατότητας διαμόρφωσης πλαισίου κατανόησης και ενεργειών για την επαναφορά της κανονικότητας στη νότια Κέρκυρα, διοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την προσεχή Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 και ώρα 12 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

περισσότερα . . .

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

IMG_1262

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018  στα Γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρου Γαλιατσάτου και της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Η συνάντηση στράφηκε στα τρέχοντα θέματα που άπτονται του Τουρισμού στα Ιόνια Νησιά και ειδικότερα στην Κέρκυρα, αλλά ταυτόχρονα αφορούν την οικονομική και κοινωνική πρόοδο του τόπου. περισσότερα . . .

Δημοσίευμα στον γερμανόφωνο Τύπο για τη διάκριση της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας στο Διεθνές Διαγωνιστικό Φεστιβάλ της Βιέννης με πρωτοβουλία της ΠΙΝ

DSC_0019-1-800x445

Στις σελίδες της φιλοξένησε η εφημερίδα «GriechenlandZeitung» δημοσίευμα για την ανώτατη τιμητική διάκριση που έλαβε η  Παιδική Χορωδία Κέρκυρας στο Διεθνές Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Summa cum Laude της Βιέννης, ύστερα από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Δημοσίευση της ανακοίνωσης της Ένωσης Τέκνων, Συγγενών και Φίλων Πεσόντων κατά το Έπος 1940-41, για την εύρεση συγγενών των επί 78 ετών άταφων ή προσωρινά πεσόντων Ελλήνων στρατιωτικών του Ελληνο-Ιταλικού πολέμου 1940-41

 

Τη συνδρομή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,ως προς τη γνωστοποίηση και δημοσίευση της ανακοινώσεως για την εύρεση συγγενών των Ελλήνων πεσόντων κατά το Έπος 1940-41 στη Βόρεια Ήπειρο, προκειμένου να προβούν στην αναγνώριση της ταυτότητας των επί 78 ετών άταφων ή προσωρινά πεσόντων Ελλήνων στρατιωτικών του Ελληνο-Ιταλικού πολέμου 1940-41, ζήτησε με επιστολή της προς τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο, η Ένωση Τέκνων, Συγγενών και Φίλων Πεσόντων κατά το Έπος 1940-41. περισσότερα . . .

1.201.460 ευρώ για δυο νέα έργα βιοποικιλότητας με απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Την ένταξη δύο νέων έργων που αφορούν στην Βιοποικιλότητα και εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προστασία του Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Ε.Π. Ιονίων Νήσων 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 1.201.460 ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος. περισσότερα . . .

Επιστολή προς την εφημερίδα «ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ»

Υπό τον τίτλο «Δήμος – ΠΙΝ και άλλοι φορείς «αγνόησαν» τις επιτυχίες Καρύδη και Δόση» η εφημερίδα σας δημοσίευσε κείμενο – ρεπορτάζ (φύλλο 11/07/2018, σελ.16), όπου γίνεται αναφορά στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου, η οποία ωστόσο ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις που υποκρύπτουν σκοπιμότητα. περισσότερα . . .

Αφιερωμένο στην Κέρκυρα το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «Η Ελλάδα Αλλιώς»

Το πρώτο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η Ελλάδα Αλλιώς» είναι αφιερωμένο στην Kέρκυρα.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 στις 8.30 μ.μ. στο Παλαιό Φρούριο Cafe, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. περισσότερα . . .

Με εκπροσώπους του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Λευκάδας συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

ταξι20180712_132206

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκαν χθες, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, στο γραφείο του  στις Αλυκές Ποταμού, εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Λευκάδας.

Τα μέλη του σωματείου ενημέρωσαν τον κ. Γαλιατσάτο για το ζήτημα των εδρών των ταξί στη Λευκάδα και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον ορθό τρόπο διαχείρισης του μεταφορικού έργου και στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού.

περισσότερα . . .

Με τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

DOUKA

Με τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κέρκυρας Βαρβάρα Δούκα συναντήθηκε χθες, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, στο γραφείο του στις Αλυκές Ποταμού.