Ενθουσιασμένοι από την Κέρκυρα αναχώρησαν οι δημοσιογράφοι του ITV

2017-03-30--ITV@Corfu-1

Σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου  αναχώρησαν για την Αγγλία τα μέλη της δημοσιογραφικής αποστολής του ITV. Συγκεκριμένα η 4μελής αποστολή αποτελείτο από τους: παρουσιάστρια κ. AlisonHammond, παραγωγό κ. BethRiddlesworth, Συντονίστρια Παραγωγής κ.   JoanneHumphreys και εικονολήπτη κ. MartinPettit.

Στο Grecotel Danilia Village, Από αριστερά Προς Δεξιά: Μαρία Θεοδωράκη, Νικόλαος-Φοίβος Καλούδης, Martin Pettit, Beth Riddlesworth, Χρύσα Γαρδικιώτη, Ευστάθιος Θεοδωράκης, Alison Hammond και Joanne Humphreys

 

Ξεναγήθηκαν σε όλο το μήκος του νησιού, τόσο σε σημεία που σχετίζονται με τους Durrells (Κοντόκαλι, GrecotelDaniliaVillage,  Καλάμι – WhiteHouse των Durrells),αλλά και σε πολλά άλλα. Απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα στοΛογγά,  συνάντησαν Άγγλους μόνιμους κατοίκους της Κέρκυρας σε Κασσιώπη και Αχαράβημε τους οποίους έκαναν και σύντομες συνεντεύξεις, είδαν όμορφες παραλίες, πανοραμική θέα από το παρατηρητήριο Κάιζερ στον Πέλεκα, ενώ γνώρισαν και το μοναδικό οικοσύστημα στον Ίσσο με το κεδρόδασος, τις αμμοθίνες και τη Λιμνοθάλασσα Κορισσίων.  Η ξενάγηση στην Πόλη περιελάμβανε σημεία τόσο Βρετανικού όσο και γενικότερου ενδιαφέροντος (ΜποσκέτοDurrell στην Πόλη, Γήπεδο Κρίκετ στην Κάτω πλατεία, Στέρνα Maitland, Ανάκτορο Μιχαήλ και Αγ. Γεωργίου, Λιστόν, Δημαρχείο, Duomo, Εβραική κ.α.).

περισσότερα . . .

Το τηλεοπτικό κανάλι ITV στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Μεγ. Βρετανίας και Ιρλανδίας, επισκέπτεται την Κέρκυρα  από 27 έως 30 Μαρτίου 2017,   το  τηλεοπτικό συνεργείο του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου εθνικής εμβέλειας ITV.

Ο σκοπός και οι στόχοι της επίσκεψης του καναλιού  είναι η  πραγματοποίηση γυρισμάτων για σύντοματηλεοπτικά «ρεπορτάζ» (VT) διάρκειας 1,5 λεπτού περίπου έκαστο, τα οποία θα προβληθούν τον ερχόμενο μήναμε αφορμή την προβολή της δεύτερης περιόδου της εξαιρετικά επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «The Durrells»  από το εν λόγω δίκτυο.

περισσότερα . . .

“ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ” ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017

Από το Νοέμβριο του  2016 και μέχρι σήμερα,  είτε από νέους προορισμούς του εξωτερικού είτε  από υφιστάμενους, ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός των παρακάτω πρόσθετων πτήσεων προς τα Ιόνια Νησιά :

περισσότερα . . .

Aνακοίνωση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που αφορά την ανανέωση – τροποποίησης απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων σύμφωνα με την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου/δραστηριότητας: «Καταφύγιο τουριστικών σκαφών στη θέση «Σπηλιά» εντός ζώνης του παλαιού λιμένα Κέρκυρας».

Πληρωμή Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών – Μεταμοσχευμένων Π.Ε. Κέρκυρας, για το μήνα Οκτώβριο 2016

 

Ημερομηνία : 16 Νοεμβρίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι η πληρωμή του Διατροφικού επιδόματος Νεφροπαθών – Μεταμοσχευμένων για το μήνα Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 18/11/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Δημόσιας Υγιείας Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (Σαμάρα 13, Κέρκυρα – Τηλ.Επικοινωνίας : 2661362131 & 2661362300 – κ.Ναούμ Γεώργιος & κα.Σαμουργιαννάκη Αμαλία).

 

Aνακοίνωση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που αφορά στη μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του αερολιμένα Κέρκυρας