Πυκνώνουν και οι αεροπορικές πτήσεις εσωτερικού προς τα Ιόνια Νησιά

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, θέλει να ευχαριστήσει τη Διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας Sky Express και συγκεκριμένα τους κ.κ. Θεόδωρο Κροκίδα  και Γιάννη Λιδάκη, Πρόεδρο Δ.Σ και Εμπορικό Δ/ντή αντίστοιχα, για την αποτελεσματική συνεργασία.

Πέραν του ότι η ήδη υπάρχουσα γραμμή ΑΘΗΝΑ- ΖΑΚΥΝΘΟΣ  επαυξάνεται στις χειμερινές πτήσεις (01/11/2017-31/03-2018), ανακοινώθηκε και η σύνδεση ΑΘΗΝΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ με δυο πτήσεις την ημέρα.περισσότερα . . .

Πρόσκληση για την ανάθεση του έργου της καθαριότητας του Κέντρου Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ) της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Κέρκυρας, μέσω πάγιου κατ” αποκοπή χορηγήματος για το έτος 2017.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Πρόσκληση είναι διαθέσιμη εδώ

Επίσκεψη Γερμανών δημοσιογράφων στη Ζάκυνθο – Ηλεκτρονικό αφιέρωμα για Κέρκυρα

Από 10 ως 15 Μαΐου 2017 επισκέφθηκαν τη Ζάκυνθο οι δημοσιογράφοι Irina και InnaHemme, στο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την MarketingGreece.

Σκοπός την εν λόγω δημοσιογραφικής αποστολής είναι η επιμέλεια και σύνταξη ολοσέλιδου αφιερώματος για τη Ζάκυνθο,  το νησί με τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στην Ευρώπη. Το δημοσίευμα πρόκειται να αναρτηθεί στην εφημερίδα BZamSonntag (200.000 αντίτυπα) και στην ιστοσελίδα www.bz-berlin.de (3,2 εκατομμύρια μοναδικοί μηνιαίοι επισκέπτες).περισσότερα . . .

Ενθουσιασμένοι από την Κέρκυρα αναχώρησαν οι δημοσιογράφοι του ITV

2017-03-30--ITV@Corfu-1

Σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου  αναχώρησαν για την Αγγλία τα μέλη της δημοσιογραφικής αποστολής του ITV. Συγκεκριμένα η 4μελής αποστολή αποτελείτο από τους: παρουσιάστρια κ. AlisonHammond, παραγωγό κ. BethRiddlesworth, Συντονίστρια Παραγωγής κ.   JoanneHumphreys και εικονολήπτη κ. MartinPettit.

Στο Grecotel Danilia Village, Από αριστερά Προς Δεξιά: Μαρία Θεοδωράκη, Νικόλαος-Φοίβος Καλούδης, Martin Pettit, Beth Riddlesworth, Χρύσα Γαρδικιώτη, Ευστάθιος Θεοδωράκης, Alison Hammond και Joanne Humphreysπερισσότερα . . .

Το τηλεοπτικό κανάλι ITV στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Μεγ. Βρετανίας και Ιρλανδίας, επισκέπτεται την Κέρκυρα  από 27 έως 30 Μαρτίου 2017,   το  τηλεοπτικό συνεργείο του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου εθνικής εμβέλειας ITV.

Ο σκοπός και οι στόχοι της επίσκεψης του καναλιού  είναι η  πραγματοποίηση γυρισμάτων για σύντοματηλεοπτικά «ρεπορτάζ» (VT) διάρκειας 1,5 λεπτού περίπου έκαστο, τα οποία θα προβληθούν τον ερχόμενο μήναμε αφορμή την προβολή της δεύτερης περιόδου της εξαιρετικά επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «The Durrells»  από το εν λόγω δίκτυο.περισσότερα . . .