Δημοσιογραφικών αποστολών συνέχεια στα Ιόνια Νησιά

Στο πλαίσιο της Συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την ‘’MarketingGreece’’, Γερμανική δημοσιογραφική αποστολή του δημοφιλούς γυναικείου περιοδικού «BARBARA», επισκέφθηκε την Κέρκυρα από τις 4 ως τις 9 Σεπτεμβρίου. Η αποστολή αποτελείτο από τους Κους KARLHARALD   BRAUN (Αρθογράφος) και JOACHIMMULTHAUPT (Φωτογράφος). Το εν λόγω περιοδικό κυκλοφορεί σε μηνιαία βάση σε 150.000 αντίτυπα, ενώ το αφιέρωμα για την Κέρκυρα θα δημοσιευτεί κατά το 1ο τετράμηνο του 2018.περισσότερα . . .

Πολύπλευρα επιτυχής η συν-διαφήμιση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την Ryanair

Ως γνωστό, η αεροπορική εταιρεία (χαμηλού κόστους) Ryanair, έχει δημιουργήσει από διετίας βάση στην Κέρκυρα  και την τρέχουσα τουριστική περίοδο του 2017,  έχει 42 πτήσεις την εβδομάδα από και προς την Κέρκυρα με προορισμούς του εξωτερικού, αλλά και 11 πτήσεις την εβδομάδα από και προς την Κεφαλονιά επίσης από το εξωτερικό.περισσότερα . . .

Επιτυχημένη προβολή μέσω του κρατικού τηλεοπτικού καναλιού της Αυστρίας ORF 3

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μετά από συνάντηση  με  το Κρατικό Τηλεοπτικό  Κανάλι της Αυστρίας ‘’ORF 3’’, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη τον περασμένο Ιανουάριο στο πλαίσιο της έκθεσης «FERIEN 2017″, προχώρησε στην πραγματοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας για Κέρκυρα, Παξούς, Αντίπαξους, Λευκάδα, Μεγανήσι, Κεφαλονιά και Ιθάκη. Το κανάλι επισκέφτηκε τη Ζάκυνθο το 2015 και πραγματοποίησε ανάλογη διαφημιστική καμπάνια.περισσότερα . . .

Δημοσιεύσεις – Videos -Τηλεοπτικές Εκπομπές για τα Ιόνια Νησιά

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα συνεχίστηκε απρόσκοπτα στο διεθνή τύπο και μέσα η προβολή των Ιονίων Νήσων, σε περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια. 

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε στο  Γαλλικό περιοδικό «FlyAndGo»,  το δεύτερο μέρος του πολυσέλιδου άρθρου της δημοσιογράφου κ. Dorisse Pradal που αφορά την Κέρκυρα, την οποία είχε επισκεφτεί στο πλαίσιο της συνεργασίας Π.Ι.Ν και Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας. (www.flyandgo.frhttps://flyandgo.fr/corfou-nos-bonnes-idees-sejour-de-reve/ ).περισσότερα . . .

Ανακοίνωση σχετικά με τη βλάβη αεροπλάνου (charter) στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς και την φροντίδα των επιβατών

Την Κυριακή 06/08, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω βλάβης του αεροσκάφους της εταιρείας ‘’Thomas Cook’’, η πτήση ‘’Κεφαλονιά – Newcastle’’,  με 151 επιβάτες.

Όταν αργά το βράδυ πληροφορηθήκαμε, από τον εδώ αντιπρόσωπο και πράκτορα της εταιρείας κ. Καραπέτσα, τόσον το γεγονός όσον και το ότι παρά τις προσπάθειες η βλάβη δεν αποκαταστάθηκε και ως εκ τούτου έπρεπε να εξασφαλιστεί η διαμονή των επιβατών, αμέσως έγιναν τα εξής:περισσότερα . . .

Πυκνώνουν και οι αεροπορικές πτήσεις εσωτερικού προς τα Ιόνια Νησιά

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, θέλει να ευχαριστήσει τη Διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας Sky Express και συγκεκριμένα τους κ.κ. Θεόδωρο Κροκίδα  και Γιάννη Λιδάκη, Πρόεδρο Δ.Σ και Εμπορικό Δ/ντή αντίστοιχα, για την αποτελεσματική συνεργασία.

Πέραν του ότι η ήδη υπάρχουσα γραμμή ΑΘΗΝΑ- ΖΑΚΥΝΘΟΣ  επαυξάνεται στις χειμερινές πτήσεις (01/11/2017-31/03-2018), ανακοινώθηκε και η σύνδεση ΑΘΗΝΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ με δυο πτήσεις την ημέρα.περισσότερα . . .

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε τουριστικές εκθέσεις Β εξαμήνου 2017

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017, θα συμμετάσχει στις ακόλουθες Τουριστικές Εκθέσεις:

1) WTM @ Λονδίνο, από 06  έως 08 Νοεμβρίου,

2) PHILOXENIA @ Θεσσαλονίκη, από 10  έως 12 Νοεμβρίου,

3) GRECKA PANORAMA @ Βαρσοβία, από 01 έως 03 Δεκεμβρίου,

4) GREEK TOURISM EXPO @ Αθήνα, από 08 έως 10 Δεκεμβρίου.περισσότερα . . .

Η Ζάκυνθος ελκυστική και ενδιαφέρουσα στις τουριστικές αγορές

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γερμανικό  γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ‘Above & Beyond Consulting’, η Γερμανίδα blogger Leonie Sophie Hanne, με 1,2 εκ. ακόλουθους, ανάρτησε στο instagram φωτογραφίες από τη Ζάκυνθο, έχοντας συγκεντρώσει εξαρχής πολύ θετικά σχόλια & περισσότερα από 200.000 likes:περισσότερα . . .

Σημαντικές δημοσιεύσεις για τα Ιόνια Νησιά σε Μ.Μ.Ε.

2017-07-07--Corfu-1

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γερμανικό γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ‘Above & Beyond Consulting’, σας γνωρίζουμε ότι δημοσιεύτηκε άρθρο για τα Ιόνια Νησιά τις 16 Μαΐου 2017, στον  ηλεκτρονικό σύνδεσμο του περιοδικού spiegel.de - online magazine,  το οποίο έχει 3,3 εκ. επισκέπτες την ημέρα (σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος: https://www.spiegel.de/reise/europa/kreta-korfu-kos-welche-griechische-insel-passt-zu-mir-a-1147746.html).περισσότερα . . .

Σημαντικές δημοσιεύσεις για τα Ιόνια Νησιά σε γερμανόφωνα Μ.Μ.Ε.

2017-06-22--German-Press-01

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γερμανικό  γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ‘Above & Beyond Consulting’, παραθέτουμε τις παρακάτω δημοσιεύσεις:

  • Για τους Παξούς τις 16 Μαΐου 2017,  στο μηνιαίο Γερμανικό περιοδικό ‘Lovely Planet Traveler Magazin’,  το οποίο κυκλοφορεί σε 55.000 αντίτυπα.
  • Για τη Λευκάδα, στις 20 Απριλίου 2017, σε 12 σελίδες, στην ηλεκτρονική μορφή του περιοδικού ‘Abenteuer & Reisen online magazine’,  το οποίο έχει 60.000 επισκέπτες το μήνα (σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος: https://www.abenteuer-reisen.de/lefkas-highlights/ ).
  • Επίσης στην έντυπη μορφή του ίδιου περιοδικού  (κυκλοφορίας 380.000 αντίτυπα ) υπάρχουν 6 σελίδες για τη Λευκάδα.
  • Για  τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και τη Λευκάδα  στην Αυστριακή εφημερίδα «Der Standard», στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 27-28 Μάιου 2017.


περισσότερα . . .