Διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη Σερβία

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής της στον τομέα του τουρισμού για τη Σέρβικη αγορά, εκτός από τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση του Βελιγραδίου IFT (InternationalFairofTourism), κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν επαφές (PR) (συνεντεύξεις και συναντήσεις ενδιαφέροντος για την περιοχή του Ιονίου με δημοσιογράφους και touroperators), επέλεξε ένα επιπλέον επικοινωνιακό μείγμα με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ρεύματος και την αύξηση των κρατήσεων από την τουριστική αγορά της Σερβίας.περισσότερα . . .

Επίσκεψη Γερμανών δημοσιογράφων στη Ζάκυνθο – Ηλεκτρονικό αφιέρωμα για Κέρκυρα

Από 10 ως 15 Μαΐου 2017 επισκέφθηκαν τη Ζάκυνθο οι δημοσιογράφοι Irina και InnaHemme, στο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την MarketingGreece.

Σκοπός την εν λόγω δημοσιογραφικής αποστολής είναι η επιμέλεια και σύνταξη ολοσέλιδου αφιερώματος για τη Ζάκυνθο,  το νησί με τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στην Ευρώπη. Το δημοσίευμα πρόκειται να αναρτηθεί στην εφημερίδα BZamSonntag (200.000 αντίτυπα) και στην ιστοσελίδα www.bz-berlin.de (3,2 εκατομμύρια μοναδικοί μηνιαίοι επισκέπτες).περισσότερα . . .

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή του ρωσικού καναλιού Live Planet σε Κέρκυρα – Κεφαλονιά – Ζάκυνθο

2017-05-12--Live-Planet-4

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την απόλυτη επιτυχία αυτών ως προς τους στόχους και τις κατευθύνσεις της εκπομπής «Live sympols of the Planet», του ως άνω τηλεοπτικού καναλιού, τόσον ο σκηνοθέτης  κ. Igor Virabov,  όσον και ο «πρωταγωνιστής» δημοσιογράφος – παρουσιαστής κ. Konstantin Byshevoy.περισσότερα . . .

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε Διεθνές Συνέδριο για τη Διαχείριση των Θαλάσσιων Υποδομών

2017-05-09--MILOS

Μετά από πρόσκληση του Ενεργειακού και Περιβαλλοντικού γραφείου Αιγαίου και του Δικτύου Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο  “Λιμάνια – Θαλάσσιες Μεταφορές και Νησιωτικότητα”, που πραγματοποιήθηκε στη Μήλο τις 21 και 22 Απριλίου 2017.περισσότερα . . .

Σημαντικές επισκέψεις δημοσιογράφων και blogger στην Κέρκυρα

2017-05-08--Corfu

Στο πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τα Γραφεία ΕΟΤ Εξωτερικού και εν προκειμένω (σε αντιστοιχία) Γαλλίας και Αυστρίας, πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις της Γαλλίδας δημοσιογράφου Κας Dorisse Pradal από το περιοδικό «Fly and Go» από 27 Απριλίου ως 1 Μάιου και της Ελβετίδας Blogger Κας EllenGromann από 27 Απριλίου ως 2 Μάιου, με σκοπό να συλλέξουν πληροφορικό υλικό ώστε να συντάξουν σχετικά αφιερώματα.περισσότερα . . .

Το τηλεοπτικό κανάλι Live Planet της Ρωσίας σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Σε συνέχεια των επαφών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κατά τη διάρκεια της έκθεσης τουρισμού της Μόσχας (τον περασμένο Μάρτιο) και με έγκριση από τον Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ κο Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, διοργανώνεται δημοσιογραφικό ταξίδι (presstrip), επίσκεψη του μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού LivePlanet και συγκεκριμένα για λογαριασμό της τηλεοπτικής εκπομπής “Live Symbols of the Planet”.περισσότερα . . .

Η ΙΘΑΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΚΗ ΣΤΟΥΣ “TΙMES” – ΓΑΛΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην υψηλού κύρους Βρετανική εφημερίδα «ΤHE TIMES», με κυκλοφορία 400.000 φύλλα, δημοσιεύτηκαν την  18ην  Μαρτίου αφιέρωμα δύο ολόκληρων σελίδων (σαλόνι) για την Ιθάκη και την   19ην  Μαρτίου άρθρο για την Παλική και συγκεκριμένα την παραλία των Πετανών Κεφαλονιάς. 

Αυτά και πλειάδα άλλων δημοσιευμάτων που ήδη έχουν γίνει για τα Ιόνια Νησιά, αλλά και όσα θα ακολουθήσουν, εντάσσονται στις ενέργειες της Π.Ι.Ν,  για φιλοξενίες δημοσιογράφων και bloggers.περισσότερα . . .

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο Δίκτυο Αειφόρων Νησιών ΔΑΦΝΗ – Υπογραφή Διακήρυξης των Έξυπνων Νησιών στις Βρυξέλλες

2017-03--PIN@BRUSSELS-DAFNI-1

Μετά από πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, η ΠΙΝ συμμετέχει στο δίκτυο αειφόρων Νησιών «ΔΑΦΝΗ» και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, προσυπέγραψε στις 28 Μαρτίου την διακήρυξη των «έξυπνων Νησιών» (smartislands) στις Βρυξέλλες, σε ειδική εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο.περισσότερα . . .

Ενθουσιασμένοι από την Κέρκυρα αναχώρησαν οι δημοσιογράφοι του ITV

2017-03-30--ITV@Corfu-1

Σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου  αναχώρησαν για την Αγγλία τα μέλη της δημοσιογραφικής αποστολής του ITV. Συγκεκριμένα η 4μελής αποστολή αποτελείτο από τους: παρουσιάστρια κ. AlisonHammond, παραγωγό κ. BethRiddlesworth, Συντονίστρια Παραγωγής κ.   JoanneHumphreys και εικονολήπτη κ. MartinPettit.

Στο Grecotel Danilia Village, Από αριστερά Προς Δεξιά: Μαρία Θεοδωράκη, Νικόλαος-Φοίβος Καλούδης, Martin Pettit, Beth Riddlesworth, Χρύσα Γαρδικιώτη, Ευστάθιος Θεοδωράκης, Alison Hammond και Joanne Humphreysπερισσότερα . . .

Έκθεση BMT Νάπολη 2017: Αισιόδοξα μηνύματα από την ιταλική αγορά για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

2017-03--PIN@BMT-Naples-1

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε και φέτος στη διεθνή τουριστική έκθεση BMT 2017, η οποία έλαβε χώρα στη Νάπολη από 24 έως 26 Μαρτίου.
Η BMT (Βorsa Mediterranea Del Turismo) είναι μια έκθεση που εστιάζει στην αγορά της Κεντρικής και Νότιας Ιταλίας, για επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου αλλά και για το κοινό. Φέτος συμμετείχαν 300 εκθέτες με περίπτερα και προσέλκυσε 20.000 επισκέπτες.περισσότερα . . .