Χορήγηση αδειών τέλεσης αγώνων

Σας γνωρίζουμε ότι η χορήγηση αδειών τέλεσης αγώνων θα πραγματοποιείται εφεξής από την Δ/νση  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας (Μομφεράτου 30, Αργοστόλι, τηλ.2671362704-701, fax:2671362712),κατόπιν αίτησης που θα υποβάλλεται από αναγνωρισμένη διοργανώτρια αρχή ή συμμετέχοντα στη διοργάνωση φορέα και θα συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά:



περισσότερα . . .

Κενές θέσεις Φαρμακείων Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης κατά την 31-05-2016

Οι κενές θέσεις φαρμακείων της Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης έχουν αναρτηθεί και είναι διαθέσιμες για προβολή και λήψη από το ΔΙ@ΓΕΙΑ με ΑΔΑ: 68ΤΡ7ΛΕ-6Α9.

Από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών ΙΟΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

{ αρ. 11/19-02-2016 δελτίο τύπου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης }

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, ότι, ξεκινάει άμεσα η διανομή των προσφερομένων ειδών.



περισσότερα . . .

ΠΑΡΑΤΑΣΗ για θεώρηση των ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ Α.Μ.Ε.Α. μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2016

Η Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΕΑ

περισσότερα . . .

Προθεσμία για ΘΕΩΡΗΣΗ των ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ Α.Μ.Ε.Α.

Η Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΕΑ

περισσότερα . . .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ωφελουμένων και απορριφθέντων του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών << ΙΟΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ >>

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)»