Επιλογή Σελίδας

Βιογραφικό

ΤΡΑΥΛΟΣ1

Ο Σταύρος Τραυλός γεννήθηκε στην Κεφαλονιά το 1973 και απο νεαρή ηλικία εκδήλωσε ξεκάθαρα απόψεις για τα πράγματα τα οποία μελλοντικά θα τον χαρακτήριζαν. Την αγάπη του για την επιστήμη την οποία τελικά και ακολούθησε και, την αφοσίωσή του στον τόπο του. Την Κεφαλονιά!

Απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του πανεπιστημίου Πάτρας το 1997, είναι ενεργό μέλος της κοινότητας μηχανικών της Κεφαλονιάς, έχοντας διετελέσει αρχικά αντιπρόεδρος απο το 2007 μέχρι το 2010 και στην συνέχεια πρόεδρος του τοπικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος απο το 2010 μέχρι το 2016. Υπήρξε ο βασικός συντελεστής στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου διεθνώς (ecoformula) με κίνηση απο εναλλακτικά καύσιμα.

Διευθύνει με επιτυχία την εταιρία Petersons Real Estate & Construction απο το 2007 έως και σήμερα, εταιρία με ειδική διάκριση για την Ελλάδα και χρυσό βραβείο ποιότητας (CQE) το 2018 στην Γενεύη της Ελβετίας.
Έχει διετελέσει αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Αργοστολίου απο το 2004 έως το 2007 και Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόνων απο το 2004 έως το 2005 ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει έντονη δράση με συμμετοχή σε πληθώρα άλλων φορέων & συλλόγων.

Είναι πατέρας μιας κόρης και ενός γιού, σύζυγος με την Άννα Πεφάνη, ενεργό και αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας.
Απο 01/09/2019 είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κεφαλονιάς & Ιθάκης, με Περιφερειάρχη Ροδή Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, για τα Ιόνια Νησιά.