Νεότερες δημοσιεύσεις στον ιταλικό ηλεκτρονικό τύπο & σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

εκ του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ }

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων «VIAGGIOXTE» για την Ιταλία, τον προηγούμενο μήνα Ιούνιο, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω δημοσιεύσεις στον Ιταλικό ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), του μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού «MARCOPOLO » με προβολή video, για τα νησιά μας. περισσότερα . . .

Άρθρο για την Ιθάκη στο γαλλικό περιοδικό Challenges

εκ του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ }

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την Γεν. Γραμματεία Ενημέρωσης και τον ΕΟΤ,  η Γαλλίδα δημοσιογράφος κ. Sabine Syfuss- Arnaud, η οποία είχε επισκεφτεί την Ιθάκη 02-03 Ιουνίου 2018, συνοδευόμενη από την Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας κ. περισσότερα . . .

Δημοσιεύσεις στον Γερμανόφωνο Τύπο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων «Above Beyond» για τις Γερμανόφωνες χώρες, πραγματοποιήθηκαν το περασμένο διάστημα  οι παρακάτω δημοσιεύσεις σε περιοδικά και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

  • Στο μηνιαίο Γερμανικό περιοδικό «Myself», κυκλοφορίας 173.700 αντιτύπων, στην έκδοση της 15/5/2018, φιλοξενείται άρθρο για τη Ζάκυνθο (σελ.
περισσότερα . . .

Επίσκεψη Γερμανού δημοσιογράφου στην Κεφαλονιά

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ‘’AboveBeyond» για τις Γερμανόφωνες Χώρες, πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική αποστολή με τον Γερμανό δημοσιογράφο κ. Tom Melzer από 19 έως 23 Ιουνίου.

 

Ο κ. Melzer, γράφει σε πληθώρα θεματικών περιοδικών τουριστικού περιεχομένου της Γερμανίας, όπως το «LonelyPlanet» και το «ReiseWelt» και οι εντυπώσεις τις οποίες απεκόμισε από την επίσκεψη του στο νησί μας προϊδεάζουν ότι σύντομα θα έχουμε πολύ θετικά δημοσιεύματα. περισσότερα . . .

Η διψήφια αύξηση στις αφίξεις στα Ιόνια Νησιά καλά κρατεί

Συνεχίστηκε και τον Ιούνιο η διψήφια αύξηση των αεροπορικών αφίξεων στα Ιόνια Νησιά από το εξωτερικό σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.

Σύμφωνα με στοιχεία της ‘Fraport’, οι αφίξεις ανά αεροδρόμιο σημείωσαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

  • Κέρκυρα: Από το εξωτερικό  αύξηση αφίξεων +18,80%.
περισσότερα . . .

Επιτυχημένη η συν-διαφήμιση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την αεροπορική εταιρεία Ryanair

Στο διάστημα από 9 Απριλίου έως 7 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονική (digital) καμπάνια/συν-διαφήμιση,σε συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της αεροπορικής εταιρείας Ryanair.

Στόχος της δράσης ήταν η ενίσχυση της πληρότητας των πτήσεων προς τα Ιόνια Νησιά, ειδικά από την Ιταλία και την Γερμανία. περισσότερα . . .

Δημοσιεύματα στον Γερμανικό Τύπο για τη Ζάκυνθο

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τον περασμένο Απρίλη, στο Αμβούργο, συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο  ΕΟΤ Γερμανίας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την αεροπορική εταιρεία «Condor» και το αεροδρόμιο του Αμβούργου, επιτυχημένη συνάντηση εργασίας – Workshop, με συμμετοχή 105 Τουριστικών Γραφείων της Βόρειας Γερμανίας. περισσότερα . . .

Συνεχής παρουσία των Ιονίων Νήσων στον γερμανόφωνο τύπο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων  «Abovebeyond» για τις Γερμανόφωνες Χώρες, τα Ιόνια Νησιά τα τελευταία τρία χρόνια, έχουν συνεχή παρουσία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο των Χωρών αυτών.

Αυτό επιτυγχάνεται κατά κύριο λόγο με επιτόπιες επισκέψεις των δημοσιογράφων στα νησιά μας, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρουν τις εμπειρίες των. περισσότερα . . .

Δημοσιεύσεις στον ηλεκτρονικό τύπο της Ιταλίας για τα Ιόνια Νησιά

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Π.Ι.Ν. με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων «VIAGGIOXTE», από τα μέσα του περασμένου μηνός Μαΐου μέχρι σήμερα (σε διάστημα ενός μηνός),  έχουν πραγματοποιηθεί οι παρακάτω αναρτήσεις, κάθε μία εκ των οποίων έχει 1,5 εκατ. περίπου θεάσεις.

Το  https://siviaggia.it/ είναι το portal της  Microsoft Telecom και απευθύνεται σε ταξιδιωτικό κοινό, αλλά και ευρύτερα. περισσότερα . . .

Θετική η συνάντηση στην Π.Ε Κεφαλονιάς & Ιθάκης με την Aegean

Στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης της στελεχών της αεροπορικής εταιρείας «AEGEAN», πραγματοποιήθηκε χθες 18 Ιουνίου στην αίθουσα της Π.Ε Κεφαλονιάς συνάντηση, με σκοπό την καλλίτερη προσέγγιση των αναγκών αεροπορικής εξυπηρέτησης της τοπικής κοινωνίας.

Δείτε φωτογραφίες & διαβάστε περισσότερα στο δελτίο τύπου επί του θέματος.

περισσότερα . . .