ΥΠΟΜΕΤΡΟ 6.1-Εγκατάσταση νέων γεωργών-Τροποποιήσεις 1ης Πρόσκλησης

2η Πρόσκληση υποβολής προτάσεων, για το έτος 2018, για την επιχορήγηση προγραμμάτων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς στις χώρες μέλη του ΔΣΕ

Παρουσίαση του έργου με τίτλο Ενίσχυση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας των γαλακτοκομικών επιχειρήσεων μέσω των Κινητών Εργαστηρίων Ελέγχου Ποιότητας – MobiLab

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Κεφαλληνίας σας ενημερώνει πως την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 πμ στην Αίθουσα Συσκέψεων της ΠΕ Κεφαλληνίας θα γίνει η παρουσίαση του έργου με τίτλο « Ενίσχυση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας των γαλακτοκομικών επιχειρήσεων μέσω των Κινητών Εργαστηρίων Ελέγχου Ποιότητας – MobiLab». περισσότερα . . .

1ος Δολωματικός ψεκασμός Προγράμματος Δακοκτονίας 2018 στην Π.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας γνωστοποιεί ότι με την προϋπόθεση των κατάλληλων καιρικών συνθηκών θα ξεκινήσει ο 1ος   Δολωματικός ψεκασμός Δακοκτονίας από την Δευτέρα  06-08-2018.

Ο ψεκασμός θα πραγματοποιηθεί στις περιοχές όπου αναδείχτηκαν εργολάβοι μετά από τρεις διαγωνισμούς της ΠΕ Κεφαλληνίας και συγκεκριμένα στις Τοπικές Κοινότητες Λουρδάτων, Βλαχάτων, Μουσάτων, Μονοπωλάτων, Αγίας Θέκλης, Κοντογεννάδας, Σκηνέως, Ληξουρίου (Αγ.Δημήτριος – Αγ.Βασίλειος- Κάμπος Υπαπαντής), Κουβαλάτων, Σουλλάρων, Μιχαλιτσάτων, Λέπεδων,  Χαβριάτων, Κατωγής,  Ριφίου, Δαμουλιανάτων, Καμιναράτων, Αθέρος και Ζόλων, στις οποίες έχουν συγκροτηθεί συνεργεία ψεκασμού. περισσότερα . . .

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού επτά (7) ατόμων στην Κεφαλονιά.

Για την ανακοίνωση του θέματος, σας παραπέμπουμε στην δημοσιευμένη στην ΔΙ@ΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ 6ΘΧ37ΛΕ-ΔΚΛ ανάρτηση. περισσότερα . . .

ΔΡΑΣΗ 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)»

2η Πρόσκληση της Δράσης 10.1.08

2η τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 4197/20-4-2017 ΥΑ

1η τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 8499/3-8-2017 Εγκυκλίου

Οι παραπάνω αποφάσεις είναι επίσης διαθέσιμες στους διαδικτυακούς τόπους του ΥπΑΑΤ www.minagric.gr και του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr περισσότερα . . .

Ανακοίνωση (ΣΟΧ 1/2018) ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ εργατοτεχνικού ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ έτους 2018

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 29-06-2018 έως και 06-07-2018

Η Ανακοίνωση είναι διαθέσιμη στο σύστημα ΔΙ@ΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ 6ΞΧΟ7ΛΕ-721

Μπορείτε να κατεβάσετε την Αίτηση περισσότερα . . .