Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων & εκδρομέων στον Εθνικό Δρυμό Αίνου από Τρίτη 25 έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 10:00 το πρωί μέχρι και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 έως τις 10:00 το πρωί ο Εθνικός Δρυμός Αίνου θα παραμείνει κλειστός για όλους, καθώς σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η κατηγορία κινδύνου για την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας αντιστοιχεί στο βαθμό επικινδυνότητας 3 (Υψηλή) και ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς παραμένει υψηλός. περισσότερα . . .

Ανάθεση υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας των Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης για τα σχολικά έτη 2018-2019 και 2019-2020

Σας παραπέμπουμε:

περισσότερα . . .

Πληρωμή Διατροφικού επιδόματος Νεφροπαθών – Μεταμοσχευμένων Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης για το μήνα ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2018

Σας ενημερώνουμε ότι η πληρωμή του Διατροφικού επιδόματος Νεφροπαθών –Μεταμοσχευμένων για το μήνα ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2018,  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26  Σεπτεμβρίου του  2018.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας (Μομφεράτου 30, Αργοστόλι, τηλ.26713 62703 κα. περισσότερα . . .

Επίσκεψη γερμανίδας δημοσιογράφου σε Κεφαλονιά & Ιθάκη

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων για τις Γερμανόφωνες Χώρες «Desire Abovebeyond», πραγματοποιήθηκε στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη από 10 έως 14 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη της Γερμανίδας δημοσιογράφου κ. Ursula Wiegand.

Η κ. Wiegand, ασχολείται με θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος και γράφει σε υψηλού κύρους εφημερίδες και περιοδικά της Γερμανίας, όπως Christlicher Digest, Forum, Bayerische Staatszeitung, κλπ. περισσότερα . . .

3η Πρόσκληση για Διαπραγμάτευση για την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών καθαρισμού δρόμων του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στις Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Σχετικά με την 3η (τρίτη) Πρόσκληση για Διαπραγμάτευση για την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών καθαρισμού δρόμων του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στις Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης από θάμνους χορτάρια και κλαδιά που φύονται στα ερείσματα και στις  τάφρους απορροής ομβρίων (επί του επαρχιακού οδικού δικτύου), με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά με βάση την τιμή με προϋπολογισμό 9.600,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, σας παραπέμπουμε στην με ΑΔΑ ΩΕ5Μ7ΛΕ-ΛΝΡ περίληψη διακήρυξης δημοσιευμένη στο σύστημα ΔΙ@ΥΓΕΙΑ, καθώς & στην με ΑΔΑΜ 18PROC003693666 διακήρυξη στο σύστημα ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ (κατόπιν αναζήτησης με βάση τον ΑΔΑΜ στη σχετική σελίδα του ΚΗΜΔΣ). περισσότερα . . .

Τεύχη δημοπράτησης για τον Διαγωνισμό του έργου «Έργα αποκατάστασης στην Π.Ε. Κεφαλληνίας – Ιθάκης», Π/Υ 2.000.000,00€

Η διακήρυξη διατίθεται μέσω του συστήματος ΚΗΜΔΗΣ (http://www.eprocurement.gov.gr/kimds2/unprotected/searchNotice.htm), με ΑΔΑΜ 18PROC003664713.

Επίσης, διατίθενται τα λοιπά συνημμένα τεύχη δημοπράτησης του έργου, μέσω της δ/νσης http://www.eprocurement.gov.gr/actSearchErgwn/faces/active_search_main.jspx & αναζητώντας με ΑA Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ 67941.

{ εκ της Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ } περισσότερα . . .

Κενές θέσεις/πιθανός χρόνος αναμονής για ειδίκευση γιατρών σε νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού Κεφαλληνίας & Ιθάκης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ)

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΙΘΑΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ/ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ 1 1,5 χρόνος 0 1 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 2 2 χρόνια 0 2 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 7 2 χρόνια 0 5 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ 3 2 χρόνια 0 ΜΕΣΑ 2019
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 6 1 χρόνος 0 4 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 2 4 χρόνια 0 2 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ “ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ”

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ   ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 5 1 χρόνος 0 5 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

 

εκ της Δ/ΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π. περισσότερα . . .

Κενές θέσεις/πιθανός χρόνος αναμονής για ειδίκευση γιατρών σε νοσηλευτικά ιδρύματα του Ν. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ)

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΙΘΑΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ/ΚΕ ΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ 1 1,5 χρόνος 0 1 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 2 2 χρόνια 0 2 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 7 2 χρόνια 0 5 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ 3 2 χρόνια 0 ΜΕΣΑ2019
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 6 1 χρόνο 0 5 ΚΕΝΕΣΘΕΣΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 2 4 χρόνια 0 2 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ “ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ”

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ   ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 5 1 χρόνος 0 5 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

 

εκ της Δ/ΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π. περισσότερα . . .

Απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών & οχημάτων σε αγροτικές οδούς λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς και ως μέτρο πρόληψης αυτής αποφασίζουμε:

Απαγορεύουμε την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων από ώρα 18:00 μμ σήμερα (Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018) μέχρι αύριο  ( Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018)  και ώρα 08:00 πμ και από αύριο 18:00 μμ (Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018) μέχρι και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 08:00πμ, στους κάτωθι αγροτικούς δρόμους:

Σε όλους τους αγροτικούς δρόμους εντός των ορίων των οικισμών Ανδριολάτα, Ξενόπουλο, Καπανδρίτι, Αργίνια και στον αγροτικό δρόμο νοτίως του Αίνου από τον οικισμό Ατσουπάδες μέχρι το ασφαλτοστρωμένο τμήμα του εντός των ορίων του οικισμού Μιχάτα. περισσότερα . . .

Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων & εκδρομέων στον Εθνικό Δρυμό Αίνου έως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται έως και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10:00π.μ. η απαγόρευση εισόδου εκδρομέων και οχημάτων στον   Εθνικό Δρυμό Αίνου, καθώς σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η κατηγορία κινδύνου για την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας αντιστοιχεί στο βαθμό επικινδυνότητας 4 (Πολύ Υψηλή) και ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι ιδιαίτερα αυξημένος. περισσότερα . . .