Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων στον Εθνικό Δρυμό Αίνου 18 – 20 Ιουλίου

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 18 Ιουλίου από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου έως τις 08:00 το πρωί ο  Εθνικός Δρυμός Αίνου θα παραμείνει κλειστός για όλους, καθώς σύμφωνα με το  χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η κατηγορία κινδύνου  για την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας αντιστοιχεί στην κατηγορία 3 ( Υψηλή). περισσότερα . . .

Διακοπή υπηρεσιών κοινού στην Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλονιάς 23 – 27 Ιουλίου

Ανακοινώνεται από την Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς,  ότι η Υπηρεσία θα μείνει κλειστή για το κοινό την προσεχή εβδομάδα από 23/7/2018 μέχρι και 27/7/2018, προκειμένου να διεξαχθούν οι πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, που είχαν διακοπεί λόγω επικείμενης αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου των εξετάσεων και κάλυψης επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών. περισσότερα . . .

Κενές θέσεις/πιθανός χρόνος αναμονής για ειδίκευση γιατρών σε νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού Κεφαλληνίας & Ιθάκης

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ)

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΙΘΑΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ/ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ 1 1,5 χρόνος 0 1 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 2 2 χρόνια 0 2 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 7 2 χρόνια 1 6 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ 3 2 χρόνια 1 ΜΕΣΑ 2019
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 6 1 χρόνο 0 6 ΚΕΝΕΣΘΕΣΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 2 4 χρόνια 0 2 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ “ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ”

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ   ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 5 1 χρόνος 0 5 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

{ εκ της Δ/ΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π. Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ }

Άρθρο για την Ιθάκη στο γαλλικό περιοδικό Challenges

εκ του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ }

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την Γεν. Γραμματεία Ενημέρωσης και τον ΕΟΤ,  η Γαλλίδα δημοσιογράφος κ. Sabine Syfuss- Arnaud, η οποία είχε επισκεφτεί την Ιθάκη 02-03 Ιουνίου 2018, συνοδευόμενη από την Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας κ. Δήμητρα Βοζίκη, δημοσίευσε στο Γαλλικό περιοδικό «Challenges», εκτεταμένο άρθρο για την Ιθάκη. περισσότερα . . .

Πληρωμή διατροφικού επιδόματος Νεφροπαθών – Μεταμοσχευμένων Π.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης, μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Σας ενημερώνουμε ότι, η πληρωμή του Διατροφικού επιδόματος Νεφροπαθών –Μεταμοσχευμένων, για το μήνα ΙΟΥΝΙΟ  του 2018, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18  ΙΟΥΛΙΟΥ 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 26713 62703, κα. Καραδημήτρη Ιωάννα, Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας – Π.Ε. Κεφαλονιάς. περισσότερα . . .

Επίσκεψη Γερμανού δημοσιογράφου στην Κεφαλονιά

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ‘’AboveBeyond» για τις Γερμανόφωνες Χώρες, πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική αποστολή με τον Γερμανό δημοσιογράφο κ. Tom Melzer από 19 έως 23 Ιουνίου.

Ο κ. Melzer, γράφει σε πληθώρα θεματικών περιοδικών τουριστικού περιεχομένου της Γερμανίας, όπως το «LonelyPlanet» και το «ReiseWelt» και οι εντυπώσεις τις οποίες απεκόμισε από την επίσκεψη του στο νησί μας προϊδεάζουν ότι σύντομα θα έχουμε πολύ θετικά δημοσιεύματα. περισσότερα . . .

Δημοσίευση τευχών του διαγωνισμού ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΛΑΚΚΟΥΒΩΝ & ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Η διακήρυξη διατίθεται μέσω του συστήματος ΚΗΜΔΗΣ (http://www.eprocurement.gov.gr/kimds2/unprotected/searchNotice.htm), με ΑΔΑΜ 18PROC003378781.

Επίσης, διατίθενται τα λοιπά συνημμένα αρχεία επί του έργου, μέσω της δ/νσης http://www.eprocurement.gov.gr/actSearchErgwn/faces/active_search_main.jspx & αναζητώντας με ΑA Συστήματος 73449.

Κενές θέσεις φαρμακείων για χορήγηση άδειας ίδρυσης στις Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Διακοπές στην οδική κυκλοφορία της αρ. 46 Ε.Ο. Ιθάκης στο τμήμα Μπροστά Αετός

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, 26/06/2018 και για περίπου 20 ημέρες, θα εκτελούνται εργασίες στην υπ’ αρ. 46 Ε.Ο. Ιθάκης στο Τμήμα Μπροστά Αετός στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Ιθάκης».

Για τον λόγο αυτό η οδική κυκλοφορία θα γίνεται μέσω ενός εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας της οδού για μήκος 150m περίπου και θα ρυθμίζεται από τον εργολάβο με διακοπές στην κυκλοφορία. Η ρύθμιση της κυκλοφορίας στη θέση αυτή θα γίνεται με τις υποδείξεις του συνεργείου και πιθανόν να δημιουργούνται ολιγόλεπτες καθυστερήσεις (1-2 λεπτών). περισσότερα . . .

Πρόσκληση για Διαπραγμάτευση για την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών καθαρισμού δρόμων του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στις Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης από θάμνους χορτάρια και κλαδιά

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διενεργεί διαπραγμάτευση για την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών καθαρισμού δρόμων του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στις Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης από θάμνους χορτάρια και κλαδιά που φύονται στα ερείσματα και στις τάφρους απορροής ομβρίων (επί του επαρχιακού οδικού δικτύου) με βάση την τιμή και προϋπολογισμό 23.100,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%. Η σύμβαση διαιρείται σε τρία τμήματα, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν προσφορά μέρος της σύμβασης όχι όμως εναλλακτικές προσφορές. περισσότερα . . .