Επιλογή Σελίδας

Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες

ΑΜΑΛΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΩΤΗ – Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας & Απασχόλησης

 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ – Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Τεχνικών Έργων

ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ


Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός (Laurea Trienale in ingengeria Civile) της Πολυτεχνικής σχολής του Μπάρι Ιταλίας (Politecnico di Bari) και εν ενεργεία Μεταπτυχιακός Ερευνητής (M. Sc.) στη διαχείριση τεχνικών έργων, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), ενώ από το 2015, είναι και Πιστοποιημένος επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (κατά ISO).

Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, συνεχίζει την οικογενειακή τεχνική εργοληπτική επιχείρηση του Γεώργιου Ορφανουδάκη, Πολιτικού Μηχανικού ΕΔΕ, αναλαμβάνοντας την εκπόνηση ιδιωτικών και δημόσιων έργων και από τον Ιανουάριο του 2020, σύστησε την κατασκευαστική εταιρεία, ORCON ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΙΚΕ.

Το 2016 εκλέχτηκε Γραμματέας στο Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κέρκυρας, ενώ από την περίοδο 2017 – έως και σήμερα, αποτελεί μέλος της τοπικής αντιπροσωπίας του Τοπικού τμήματος Κέρκυρας, του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος (ΤΕΕ / Τμήμα Κέρκυρας)

Είναι ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας και από το 2016 διετέλεσε, Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Μέλος στο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, Αντιπρόεδρος στη ΔΕΕΠ Κέρκυρας ( πρώην Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας – ΝΟΔΕ ).

Τον Μάιο του έτους 2019, στις εκλογές για τον Β’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκλέγεται περιφερειακός σύμβουλος, του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας και τον Σεπτέμβριο ορίζεται, Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών & Τεχνικών Έργων ΠΙΝ.

Έχει πραγματοποιήσει Ομιλίες και Δημοσιεύσεις, σε Εκπαιδευτικά και Επιστημονικά Συνέδρια και είναι ενεργό μέλος στο ΤΤΕ / Τμήμα Κέρκυρας, στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ) και της Φιλαρμονικής Εταιρίας «Μάντζαρος»

Μιλάει αγγλικά, ιταλικά και γερμανικά.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ – Αντιπεριφερειάρχης για Θέματα Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γεννήθηκε το 1970. Σπούδασε Στρατηγική Αναδιοργάνωση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κι άλλες παράλληλες σπουδές στο κέντρο ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο ίδιο αντικείμενο. Επίσης έχει σπουδάσει Διαμαντολογία και διατηρεί 2 καταστήματα στην Ζακύνθο.

Διατελεί:
• Εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπεριφερειαρχης ΠΕ Ζακυνθου
• Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC)
Εκπρόσωπος Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας στην ΕΣΕΕ
Έχει διατελέσει:
• Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Ι.Ν.
• Επί πολλές θητείες Α Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου
• Επί πολλές θητείες Αντιπρόεδρος & Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου

Παράλληλα ως στέλεχος της ΝΔ, έχει διατελέσει Θεματικός Υπεύθυνος Παραγωγικού Τομέα ΝΟΔΕ Ζακύνθου, Υπεύθυνος Στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Περιφερειακής Οργάνωσης Ιονίων Νήσων και πρόεδρος ΝΕΦΕ Κεφαλληνίας.

Ωστόσο η μεγάλη του αγάπη είναι ο αθλητισμός με την πολυετή προσφορά του ως Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου «Απολλοφάνους Φιλόξενος», σύλλογος με συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα μέσω της Εθνικής Ελλάδος.
Είναι παντρεμένος με την Ασπασία Πισκαρδέλη του Ιωάννη με την οποία έχουν δύο γιούς, τον Ιωάννη και τον Άγγελο

*Η θητεία των ανωτέρω λήγει την 15/10/2022.