Στο Υπουργείο Παιδείας θα μεταβεί αύριο Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, μετά από πρόσκληση του Υπουργού Κων/νου Γαβρόγλου, προκειμένου να λάβει μέρος σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με θέμα “Οι προοπτικές συνεργασίας του Ιονίου Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων”,και τη συμμετοχή της Πρυτανικής Αρχής του Ιονίου Πανεπιστημίου, της Διοικούσας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και των Δημάρχων Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου.

Ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος έχει καταβάλλει και στο παρελθόν προσπάθειες για την στενή συνεργασία των δύο Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στα Ιόνια νησιά, οι οποίες στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία, συνεργασία που συντελέστηκε με στόχο την ανάπτυξη των τοπικών οικονομικών, την τόνωση της έρευνας και την εφαρμογή καινοτόμων δράσεων και πρακτικών.

Ο πρώτος λόγος ανήκει στην εκπαιδευτική κοινότητα, σε μια πρώτη προσέγγιση όμως μπορούμε να πούμε ότι η συνεννόηση μεταξύ των δύο Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων των Ιονίων Νήσων μπορεί να οδηγήσει σε πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα, το όφελος των οποίων θα διαχυθεί σε όλα τα νησιά της ΠΙΝ. Αναμένουμε την σύσκεψη, όπου θα ακούσουμε προσεκτικά την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας και τις θέσεις της Πρυτανικής Αρχής του Ι. Πανεπιστημίου και της Διοικούσας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και στη συνέχεια θα διαμορφώσουμε και την τελική μας θέση και άποψη”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Think before you print!! Προτού εκτυπώσετε, σκεφθείτε αν πράγματι χρειάζεται, σκεφθείτε το περιβάλλον.