Επιλογή Σελίδας

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου (Κέρκυρα 19.11.2017)

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2017, διεξήχθη στην Κέρκυρα το Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων (ΑΝΑ.Σ.ΙΟΝ), ως συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Σκοπός του ΑΝΑ.Σ.ΙΟΝ ήταν η συνδιαμόρφωση των προτεραιοτήτων σε έργα και δράσεις που θα αποτελέσουν τον αναπτυξιακό οδηγό της Περιφέρειας σε βάθος δεκαετίας.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) επιθυμούσε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή φορέων και πολιτών στην δημόσια διαβούλευση που προηγήθηκε της διεξαγωγής του ΑΝΑ.Σ.ΙΟΝ.
Στην κατεύθυνση αυτή  πέραν των προσυνεδρίων  σε Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, της ειδικής επιστημονικής ημερίδας στην Κέρκυρα, της συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης, δημιουργήθηκε με την επιμέλεια των υπηρεσιών πληροφορικής της ΠΙΝ η παρούσα ενότητα στον δικτυακό τόπο του φορέα, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε συμπολίτη, όπου κι αν βρίσκεται στο Ιόνιο, στην Ελλάδα, στον Κόσμο, να συμβάλλει με τις ιδέες και τις προτάσεις του στην επιτυχή έκβαση του ΑΝΑ.Σ.ΙΟΝ.

Η συμμετοχή είναι δημοκρατία


 Δείτε την Εισήγηση για την Κοινωνική Συνοχή μέσα από την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία στο πλαίσιο του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ιονίων Νήσων 4 & 5 Δεκέμβρη 2017

Κατεβάστε Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων 2014-2019

Από την παρακάτω λίστα με τις Θεματικές Ενότητες του Συνεδρίου, επιλέξτε σε ποια επιθυμείτε να διαβάσετε τις προτάσεις που κατατέθηκαν: