Think before you print!! Προτού εκτυπώσετε, σκεφθείτε αν πράγματι χρειάζεται, σκεφθείτε το περιβάλλον.

Μέχρι στιγμής, έχουν δημοσιευθεί συνολικά 16 προτάσεις, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 1. Παντελής Ιωαννίδης

  Εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών σε πελάτες κρουαζιερόπλοιον στα λιμάνια Κεφαλονιάς και Κέρκυρας.

 2. Κατωποδη Στελλα

  1. Αδειες σε υδροπλανα ωστε να υπαρχουν αμεσες μεταφορες των τουριστων σε ολα τα ιονια νησια.
  2. Αναβαθμηση δημοσιων Λιμενων με παροχες για τα σκαφη βασικοτερο το λιμανι της Λευκαδας.
  3. Οδικο δυκτιο για Λευκαδα και Κεφαλονια.( καινουριο δρομο για παραλιες Εγκρεμνους και Πορτο Κατσικι.) Απαραδεκτο και το οδικο δυκτιο και για την Κεφαλονια.
  4. Συμμετοχη και διαφημιση σε εκθεσεις στο εξωτερικο για την περιοχη μας.
  5. Εξτρα Ακτοπλοικα δρομολογια που ενωνουν τα Ιονια νησια. . Λευκαδα -Ιθακη-Κεφαλονια.

 3. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνος

  Νέες άδειες Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων (ΤΑΞΙ) λόγο αύξησης όπου σημείωσε η τουριστική κίνηση στο Ιόνιο το 2016 και 2017 και παράλληλα μείωση της ανεργίας λόγο δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

 4. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

  ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΝ.ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Κ ΤΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ..
  ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΠΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΙΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ[Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΗΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ]ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
  ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΘΩΣ Κ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ.
  ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ.
  ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ -ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΝ ΑΛΛΑ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.
  ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΕΡΟΚΟΜΙΔΗΣ
  ΑΛΛΑ Κ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕXCSUSIVE-V.I.P ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΙΚΟΓΝΙΤΟ.
  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Κ ΤΗΣ ΠΙΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΩΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΟΟΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ.

 5. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

  ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Κ ΟΧΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΩΣ Κ ΧΑΡΑΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΓΚΡΕΜΝΩΝ,ΘΕΜΑ ΔΙΑΒΡΟΣΗΣ ΑΚΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΙΒΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΠΙΑ ΤΟΥΡ/ΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ Κ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑ.
  ΣΗΜΑΝΣΗ Κ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ-ΠΡΟΛΗΨΗ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ,ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ,ΜΑΡΙΝΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝ Κ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.

 6. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΟΥΡΛΗ

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΟΝ ΝΗΣΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΟΡΗΓΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΤΣΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ STORY ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΑΣ

 7. Αλέξανδρος Παντελειός - Ν.Ε.ΤΕΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης

  Παροχή κινήτρων για τη δρομολόγηση ταχύπλοων επιβατηγών πλοίων στη γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα, ακόμη και χωρίς δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων, με πολλαπλά δρομολόγια μέσα στην ημέρα.

  Ανταπόκριση του συνόλου των ακτοπλοϊκών γραμμών με λεωφορεία του ΚΤΕΛ από και προς το Αργοστόλι, καθώς η προτίμηση συγκεκριμένων δρομολογίων περιορίζει τις επιλογές μετακίνησης.

  Δρομολόγηση λεωφορείων σε ανταπόκριση με τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Κεφαλληνίας.

  Συντήρηση του οδικού δικτύου των νησιών. Ολοκλήρωση και παραλαβή έργων (π.χ. ο δρόμος της Κρανιάς), και νέες μελέτες σε βασικούς οδικούς άξονες προς λιμάνια (Επαρχιακή οδός Αργοστολίου – Πόρου, Εθνική οδός Αργοστολίου – Σάμης)

  Εκπόνηση μελετών προσβασιμότητας σε κάθε νησί του Ιονίου, ώστε να αξιολογηθεί η προσβασιμότητα ΑμεΑ σε πάσης φύσεως υποδομές και υπηρεσίες.

 8. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΚΑΤΟΣ - Α/ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

  1. Απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού
  2. Καλύτερη, γρηγορότερη και ασφαλέστερη σύνδεση Ιονίων Νήσων (οδικό δίκτυο, λιμάνια, υδατοδρόμια κτλ)
  3. Αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας τόσο για τους μόνιμους κάτοικους όσο και για την αυξημένη τουριστική κίνηση της περιοχής
  4. Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη

  Αυτοτελές Τμήμα Τουριστικής Ανάπτυξής Δήμου Κεφαλλονιάς
  Α/Δήμαρχος
  Ευάγγελος Κεκάτος

 9. Βατσάκης Δημήτριος- Οικονομολόγος

  -Η διάπλαση του αερολιμένα Κεφαλλονιάς αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προσέλκυση πτήσεων από περισσότερους προορισμούς. Αποτελεί επίσης ευκαιρία για μεγαλύτερη διάρκεια της τουριστικής περιόδου με πτήσεις ακόμα και στους μήνες που δεν έιναι αιχμής (π.χ απρίλιος, οκτώβριος).
  -Το φυσικό τοπίο της Κεφαλονιάς δίνει τη δυνατότητα για ολοχρονικό τουρισμό, με στοχευμένη προώθηση τον Αίνο.
  – Εκμετάλλευση και αξιοποίηση στα κάστρα της κεφαλλονιάς, προσελκύωντας συγκεκριμένο κοινό.

 10. Νικόλαος Σολωμός

  1 από 3:
  Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ. Ο τρόπος που μεθοδεύεται η σχετική προπαρασκευή ανά νησί για το αναπτυξιακό συνέδριο δείχνει εκ προοιμίου ασυντόνιστο και χωρίς σχέδιο βηματισμό, διότι ζητά ιδέες χωρίς να διατυπώνει το αναπτυξιακό περιφερειακό όραμα !

  Αιτία είναι οι λανθασμένες οργανωτικές συμβουλές που παρέλαβε η Περιφερειακή Διοίκηση. Ξεκινάμε στραβά και τα αποτελέσματα δέν θα διαφέρουν από εκείνα ομοειδών προσπαθειών του παρελθόντος ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Εάν είχαν φέρει δέν θα βρισκόμασταν σε δυσχερή θέση. Τα ΕΣΠΑ σχεδιάζονται αναποτελεσματικά και δυσανάλογα με τους διατιθέμενους πόρους, οι οποίοι συχνότατα δέν αξιοποιούνται δημιουργικά παραγωγικά και πολλαπλασιαστικά.

  Πολλά από τα τεχνικά έργα παρακμάζουν πρίν ακμάσουν και εγκαταλείπονται στην φθορά, ενώ ελάχιστα μή τεχνικά αλλά παραγωγικά έργα πραγματοποιούνται. Αυτός δέν είναι ο τρόπος που οι άλλες χώρες της ΕΕ με καλή οικονομική πορεία, αξιοποιούν τους ευρωπαικούς πόρους συγκλίσεως οικονομιών. Είναι παράξενο και πρέπει να διερευνηθεί το πως οι γραφειοκράτες της ΕΕ συνυπογράφουν και παίρνουν ευθύνες σε εγκρίσεις υποτονικών αναπτυξιακών προγραμμάτων. Δεν είναι συνυπεύθυνοι εάν εθελοτυφλούν;

  (η πρόταση/άποψή μου περατώνεται σε δύο επόμενες καταχωρήσεις, βλ παρακάτω)

  Ν. Χ. Σολωμός
  Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ληξουρίου/ Πάλης

 11. Νικόλαος Σολωμός

  2 από 3:
  ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟΧΟ Η ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ;

  ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟΧΟ Η ΑΡΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ;

  ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟΧΟ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΙΓΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ;

  ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ Η ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΧΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ;

  (η πρόταση/άποψή μου περατώνεται σε μία ακόμα καταχώρηση, βλ παρακάτω)

  Ν. Χ. Σολωμός
  Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ληξουρίου/ Πάλης

 12. Νικόλαος Σολωμός

  3 από 3:
  Εάν ΝΑΙ τότε απαιτείται ως επόμενο βήμα σχεδιασμού η Συνειδητοποίηση απο τους διοικούντες:

  1. του γεγονότος ότι η Ανάπτυξη δέν έρχεται με τον κατακερματισμό της κατάθεσης ιδεών σε προεπιλεγμένες ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, τις οποίες έχει αποφασίσει η εταιρεία συμβούλων που έχει πληρώσει η ΠΙΝ για να επεξεργαστεί την σχετική πληροφορία.Είναι κομβικό σφάλμα.

  2. του γεγονότος ότι η Ανάπτυξη έρχεται από διορατική στρατηγική χάραξη που κανονίζει το τρόπο συνδυσμού όλων αυτών των ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ και τις αμοιβαίες τους εξαρτήσεις και ύστερα εκπονεί οδικό χάρτη από αναγκαία βήματα, ώστε να προκύψει ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  3. του γεγονότος πως ουδέποτε μέχρι σήμερα έχει γίνει συστηματικά κάτι τέτοιο και από ότι φαίνεται πάλι δέν θα συμβεί, διότι η ΠΙΝ δέν διαθέτει κοινά παραδεκτό μηχανισμό αυτοκριτικής, εξαγωγής διδαγμάτων και θεραπείας παθογενειών. Δέν ξέρει όσο καλά απαιτείται το γιατι έχει αποτύχει εκεί που απέτυχε και το αντίθετο.

  Μας λείπει πρωτίστως η “ΣΥΝΘΕΣΗ” και όχι η “ανάλυση” των επιμέρους ανα αυθαίρετη θεματική κατηγορία.

  Εάν γίνουν τα ανωτέρω, τότε και μόνο τότε μπορεί να προχωρήσει η δημιουργία οδικού χάρτη αναπτύξεως, ανά νησί, ανά πόλη και ύπαιθρο νησιού και ανα τοπική πληθυσμιακή ομάδα.

  Ειδ’ άλλως θα έχουμε πάλι δαπάνες για το επανειλημμένο ανέβασμα της πέτρας του Σίσυφου, στο ίδιο ύψος στο οποίο διαρκώς βρισκόμαστε εδώ και 60 έτη.

  Ν. Χ. Σολωμός
  Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ληξουρίου/ Πάλης

 13. Καντας Δημητρης

  Θελουμε δέσμευση για το μεγάλο έργο ´´Ύδρευση Νήσου Κέρκυρας´´ ενταγμένο στο ΕΠΠΕΡΑΑ από τις 30/04/2012 και σταλμένο στην ΕΕ (REGIO) από τις 26/11/2012.Περιτό να αναφερθούμε στο κατεπείγον και στην αναγκαιότητα του πράγματος.

 14. Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου

  Μπορείτε να δείτε στο συνημμένο τις προτάσεις του εμπορικού συλλόγου Ζακύνθου.

 15. Ένωση Ξενοδόχων Αρκαδίων - Δήμου Ζακύνθου

  Μπορείτε να δείτε στο συνημμένο τις προτάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίων – Δήμου Ζακύνθου

 16. Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Λαγανά

  Οι προτάσεις του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Λαγανά .