Το πρώτο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η Ελλάδα Αλλιώς» είναι αφιερωμένο στην Kέρκυρα.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 στις 8.30 μ.μ. στο Παλαιό Φρούριο Cafe, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Με ορόσημο το παγκοσμίως γνωστό Πάσχα της ο δημοσιογράφος  και σκηνοθέτης Πάνος Σατζόγλου, ταξίδεψε στην όμορφη Κέρκυρα για να μας μεταφέρει τα τοπικά έθιμα, την ατμόσφαιρα του φημισμένου Κερκυραϊκού Πάσχα, τη νεανική καινοτομία, ενώ συνάντησε τους Κερκυραίους της Αμερικής και του Καναδά που επέστρεψαν στον τόπο τους.

Το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ, «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΙΩΣ» – Πρώτος Σταθμός Κέρκυρα-,παραγωγής της εταιρείας «VERBATIM» προβλήθηκε τον περασμένο Μάιο στους αποδήμους της Αμερικής και του Καναδά.  Σκοπός του ντοκιμαντέρ ήταν να βιώσουν οι Έλληνες σε Αμερική και Καναδά , συμμετέχοντας νοερά κι αυτοί μαζί μας, τα τοπικά έθιμα, τις παραδόσεις και την μυσταγωγική ατμόσφαιρα της Ελλάδος και ειδικά σε αυτό το επεισόδιο, το Κερκυραϊκό Πάσχα. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς γυρίστηκε σε συνεργασία με το ομογενειακό κανάλι της Αμερικής New Greek TV, το μοναδικό ελληνόφωνο τηλεοπτικό κανάλι στις ΗΠΑ και Καναδά με έδρα την ΝΥ εδώ και 43 συνεχόμενα έτη, το οποίο και αποτελεί την γέφυρα της Ελλάδας με τους Ομογενείς.

Think before you print!! Προτού εκτυπώσετε, σκεφθείτε αν πράγματι χρειάζεται, σκεφθείτε το περιβάλλον.