Επιλογή Σελίδας

Ακολουθούν η περίληψη και οι αποφάσεις:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 7ης ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2018

——-

ΘΕΜΑ 4ο:Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης “5ο φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας” με την Κοινωφελή Επιχείρηση Οικονομικής Τουριστικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδας. (ΑΔΑ: 7ΥΠΔ7ΛΕ-878)

——-

ΘΕΜΑ 5ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης “Γεύσεις Λευκάδας” με τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο Καρυάς Λευκάδας “Ο ΑΠΟΛΛΩΝ”. (ΑΔΑ: ΨΣ417ΛΕ-ΦΥΔ)

——-

ΘΕΜΑ 6ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση της χοροθεατρικής εκδήλωσης “Ερωτόκριτος” με το σωματείο “Οι φίλοι του Χορού και του Θεάτρου Τερψιχόρη” στη Λευκάδα. (ΑΔΑ: ΩΘΗΜ7ΛΕ-Γ5Φ)

——-

ΘΕΜΑ 7ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης “Γιορτή Φακής” με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εγκλουβής Λευκάδας. (ΑΔΑ: 7Χ4Α7ΛΕ-Θ69)

——-

ΘΕΜΑ 8ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης Festa Del Canale – 5η Γιορτή στο Κανάλι, με τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο Λευκάδας ΟΡΦΕΥΣ. (ΑΔΑ: 66ΦΧ7ΛΕ-Θ69)

——-

ΘΕΜΑ 9ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης “Γιορτή της μαύρης σταφίδας” με τον Π.Σ. Σαρακινάδου στη Ζάκυνθο. (ΑΔΑ: 72127ΛΕ-ΞΒΕ)

——-

ΘΕΜΑ 10ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε πολιτιστικό πρόγραμμα της Φιλαρμονικής Γαστουρίου “Ομόνοια” (ΑΔΑ: 7ΣΛΟ7ΛΕ-ΤΦΡ)

——-

ΘΕΜΑ 11ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση των αθλητικών εκδηλώσεων “ΦΩΚΑΤΑ” με τον ΑΟ Φωκάτων στην Κεφαλονιά. (ΑΔΑ: 7ΤΤΤ7ΛΕ-ΜΡ8)

——-

ΘΕΜΑ 12ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση των αγώνων “Δρόμος Θηναίας γης” με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκώνα στην Κεφαλονιά.(ΑΔΑ: 78Ω47ΛΕ-ΝΕ6)

——-

ΘΕΜΑ 13ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκώνα στην Κεφαλονιά. (ΑΔΑ: 7ΑΝΞ7ΛΕ-ΖΜΦ)

——-

ΘΕΜΑ 14ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης αθλητικού περιεχομένου με τον Ναυταθλητικό Σύλλογο Κεφαληνίας και Ιθάκης υπό τον τίτλο “Ράλι Ιονίου 2018” και “Κϋπελλο Χουάν ντε Φούκα”. (ΑΔΑ: 7ΖΓΛ7ΛΕ-ΧΕΖ)

——-

ΘΕΜΑ 15ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση πολιτιστικής, μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βλαχάτων Ο ΑΙΝΟΣ, στην Κεφαλονιά. (ΑΔΑ: 78Ο37ΛΕ-ΜΘΗ)

——-

ΘΕΜΑ 16ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης με την “ΣΙΝΕΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ” (ΜΚΟ) στην Κεφαλονιά. (ΑΔΑ: Ω46Ζ7ΛΕ-ΖΜ1)

——-

ΘΕΜΑ 17ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΙΓΙΑΛΟΣ στην Κεφαλονιά. (ΑΔΑ: 7Δ5Ε7ΛΕ-ΘΩΔ)

——-

ΘΕΜΑ 18ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Λωτοφάγοι στην Ιθάκη. (ΑΔΑ: 7ΑΩΖ7ΛΕ-1ΩΤ)

——-

ΘΕΜΑ 19ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση της πολιτιστικής εκδήλωσης “ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ 2018” με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιθακιάς στη Ζάκυνθο. (ΑΔΑ: Ω4ΔΡ7ΛΕ-3Λ3)

——-

ΘΕΜΑ 20ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης πολιτιστικού περιεχομένου με τον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Φόρκυς. (ΑΔΑ: Ω82Θ7ΛΕ-Λ1Α)

——-

ΘΕΜΑ 21ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση πολιτιστικής μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διλινάτων στην Κεφαλονιά. (ΑΔΑ: ΩΟΣΟ7ΛΕ-Ρ97)

——-

ΘΕΜΑ 22ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παξών. (ΑΔΑ: 7Τ477ΛΕ-Ξ55).