Επιλογή Σελίδας

Με το νεοσύστατο Προεδρείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλιωτών, συναντήθηκε το μεσημέρι, στο γραφείο του, στην Κέρκυρα, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η συνδιοργάνωση εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλιωτών και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, καθώς και η  διαμόρφωση της αίθουσας του Λαογραφικού Μουσείου Αυλιωτών, που χρησιμοποιούν όλοι οι σύλλογοι της περιοχής για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

«Οφείλουμε να διατηρήσουμε τη σαραντάχρονη επιτυχημένη και  δημιουργική πορεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλιωτών, που από το 1979, έως σήμερα, αφήνει μία ισχυρή παρακαταθήκη πολιτισμού στους νεότερους.

Η ισχυρή παρουσία των Πολιτιστικών Συλλόγων, ενισχύει, προωθεί, διαδίδει, στηρίζει και προφυλάσσει την πολιτιστική μας κληρονομιά», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Στη συνάντηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αυλιωτών, παραβρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης στον Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής (Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Απασχόλησης), Αλέξανδρος Μιχαλάς.