Επιλογή Σελίδας

Την σύμβαση κατασκευής του έργου “Εργασίες συντήρησης επαρχιακού οδικού δικτύου ΠΕ Ζακύνθου”υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος. Το έργο με προϋπολογισμό 700.000ευρώ χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με ΣΑΕΠ 522 και ΚΕ 2016ΕΠ52200000 και συμβασιοποιήθηκε με 307.245,19ευρώ.

Η ολική προθεσμία περάτωσης του έργου έχει καθοριστεί εντός 270 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης. 

Ανταποκρινόμαστε στις συνεχείς ανάγκες βελτιωτικών παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο, ευθύνης της ΠΙΝ, και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Υπενθυμίζουμε ότι μόνο το τελευταίο 10ήμερο ο Περιφερειάρχης υπέγραψε συμβάσεις ύψους 1.840.000ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της σημερινής που δίνουμε στη δημοσιότητα) για την οδική ασφάλεια, τους σηματοδότες και τη βελτίωση και συντήρηση του οδικού δικτύου της Ζακύνθου. “Είμαστε σίγουροι ότι η βελτίωση του οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της ΠΙΝ, σε συνδυασμό με τη χρηματοδότηση έργων για την αγροτική οδοποιία του νησιού, αναμένεται να αλλάξει προς το βέλτιστο την εικόνα των δρόμων της Ζακύνθου και να συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και την ανάπτυξη του τόπου”, τόνισε ο κ. Γαλιατσάτος.