Επιλογή Σελίδας

Σε  συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας, του Tour operator “Vacances Heliades” και του Τουριστικού Γραφείου “Green View Travel”, το οποίο δραστηριοποιείται στην Κέρκυρα, πραγματοποιήθηκε από 18 έως 21 Απριλίου, ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip), 140  Τουριστικών πρακτόρων και 20 δημοσιογράφων από την Γαλλία.

Σκοπός της ενέργειας αυτής, ήταν να αυξηθεί το τουριστικό ρεύμα από τη Χώρα αυτή προς την Κέρκυρα, η οποία ήδη δέχεται αρκετές πτήσεις από διάφορες πόλεις (Παρίσι, Μπορντώ, Νάντη, Μασσαλία, Τουλούζη, Λυών, Λιλ).

O Tour Operator “Vacanses Heliades”,  ο οποίος εξειδικεύεται για ταξίδια προς την Ελλάδα, το 2018 διακίνησε στην Κέρκυρα πάνω από 5.000 Γάλλους τουρίστες, κυρίως στις χαμηλές περιόδους Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο.

Οι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από το νησί, θαύμασαν, φωτογράφισαν, βιντεοσκόπησαν και έτσι οι μεν πωλητές θα μπορούν να πωλούν με μεγαλύτερη ευχέρεια και πειθώ, τουριστικά πακέτα για την Κέρκυρα, οι δε δημοσιογράφοι θα γράψουν στον Γαλλόφωνο τύπο μεταδίδοντας στον αναγνώστη την εμπειρία τους και θα παρουσιάσουν τις ομορφιές του νησιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε τηλεοπτικά κανάλια.

Περισσότερα & φωτογραφίες, στο επί του θέματος σχετικό δελτίο τύπου.

εκ του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ }