Επιλογή Σελίδας

Θ. Γαλιατσάτος: “Συνεχίζουμε σταθερά να δημιουργούμε νέα γήπεδα και να εκσυγχρονίζουμε τους υπάρχοντες χώρους άθλησης”

Δύο νέοι χώροι άθλησης προστίθενται στον μακρύ κατάλογο εκείνων που έτυχαν στήριξης από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: το στάδιο Πετριτή στην Κέρκυρα και το γήπεδο ποδοσφαίρου Κατούνης στη Λευκάδα.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος υπέγραψε σήμερα την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή κερκίδας στο στάδιο Πετριτήστη Νότια Κέρκυρα. Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Κέρκυρας και του Α.Ο. Αστέρα Πετριτή. Στην υπογραφή παρέστη ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Λεωνίδας Στούπας.

Με την προγραμματική σύμβαση η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αναλαμβάνει την μελέτη και εκτέλεση έργων κατασκευής νέας κερκίδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΟ Αστέρα Πετριτή, και διαθέτει ποσό 110.000 ευρώ για την υλοποίησή του.

Το έργο θα παραδοθεί στο Δήμο Κέρκυρας που θα είναι υπεύθυνος για τη συντήρησή του συνεπικουρούμενος από τον ΑΟ Αστέρα Πετριτή.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος επίσης υπέγραψε τη σύμβαση για την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Κατούνης Λευκάδας. Η σύμβαση ανέρχεται στο ποσό των 54.848,05 ευρώ και ο ανάδοχος αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραδώσει ολοκληρωμένο το έργο, εντός τριών μηνών.

Συνεχίζουμε σταθερά και με συνέπεια να δημιουργούμε νέους χώρους άθλησης, γήπεδα και στάδια για να δώσουμε διέξοδο στη νεολαία στα νησιά μας για δημιουργικές ενασχολήσεις. Επιπλέον παρεμβαίνουμε, συντηρούμε και πραγματοποιούμε απαραίτητες εργασίες στους υπάρχοντες χώρους άθλησης, προκειμένου να είναι ασφαλείς οι αθλητές και οι αθλήτριες και να έχουμε αξιόπιστα γήπεδα και στάδια, ικανά να φιλοξενήσουν μεγάλες διοργανώσεις. Εμείς είμαστε εδώ και συνεργαζόμαστε με όλους όσοι ζήτησαν την συνδρομή μας και όλους όσοι κατέθεσαν αιτήματα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση γιατί η κατάσταση που παραλάβαμε στα νησιά μας ήταν αποκαρδιωτική και στο θέμα των αθλητικών υποδομών”, δήλωσε ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος.