Επιλογή Σελίδας

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τις Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κεφαλλονιάς & Ιθάκης και Πρέβεζας/Λευκάδας το 4o Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή και το Σάββατο 30 & 31Αυγούστου 2019 στη Ζάκυνθο. 

Το πρώτο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ιονίων Νήσων είχε πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, το Σεπτέμβριο του 2016 με τη συμμετοχή των Μικτών Ομάδων Νέων από όλα τα Ιόνια Νησιά, με τεράστια επιτυχία και ακολούθησαν η Λευκάδα και η Κεφαλονιά – Ιθάκη.

Φέτος το Τουρνουά πραγματοποιείται στη Ζάκυνθο και σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, “καταφέραμε να κάνουμε τη διοργάνωση θεσμό, στέρεο στο χρόνο. Οι νέοι από όλα τα νησιά μας έχουν έρθει κοντά, κάθε χρόνο συναντιούνται, αγωνίζονται μαζί και αντιλαμβάνονται πόσο όμορφο είναι το “ευ αγωνίζεσαθαι”, αλλά και πόσο όμορφα είναι τα νησιά μας. Είναι μια ακόμη εκδήλωση, μαζί με το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών, που δημιουργήσαμε ως περιφερειακή αρχή για τους πολίτες των νησιών και κυρίως τη νεολαία. Βοηθάμε τη νέα γενιά να γνωρίσει τα Ιόνια νησιά και την ιστορία μας, βοηθάμε τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τα ιδεώδη, ενισχύουμε την συνοχή των νησιών μας και την κοινή μας παράδοση. Ευχαριστώ τους προέδρους και τα μέλη των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, τους αθλητές και τους προπονητές για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια”.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Παρασκευή 30/8/2019 – Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου

Ημιτελικοί , ώρες 19.00 και 21.00

Σάββατο 31/8/2019 – Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου

19.00 Μικρός τελικός

21.00 Μεγάλος τελικός

Θα ακολουθήσουν απονομές στους αθλητές, απονομή κυπέλλου πρωταθλητή, ανάδειξη καλύτερου ποδοσφαιριστή και τερματοφύλακα τουρνουά και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Η είσοδος και τις δύο μέρες του τουρνουά είναι ελεύθερη για όλους.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε τις προσπάθειες των νέων παιδιών των Επτανήσων στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.