Επιλογή Σελίδας

Ακολουθούν Θέματα ΕΗΔ, Θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΕΗΔ

ΘΕΜΑ 1ο ΕΗΔ : Συγκρότηση Επιτροπής Καταλληλότητας για την μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης των υπηρεσιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας και των Περιφερειακών Γραφείων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων CPVS: 70200000-3-Υπηρεσίες ενοικίασης ή χρηματοδοτικής μίσθωσης ιδιόκτητων ακινήτων .
Εισηγητής : Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης , κ.Στ.Τραυλός

ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 1ο: Καθορισμός ειδικοτήτων του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, των οποίων η πρόσληψη εγκρίθηκε από την Επιτροπή του άρθρου 2 της παρ. 1 της αριθ. 33/2006 ΠΥΣ.
Εισηγητής:Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

ΘΕΜΑ 2ο: Τροποποίηση της υπ’ αρ. 113-10/2019 απόφασης Π.Σ. με τίτλο: ̈Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Π.Ι.Ν./ Π.Ε. Κέρκυρας του Δήμου Κέρκυρας & του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλιωτών ̈λόγω αλλαγής του κυρίου του έργου.
Εισηγητής:Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.
ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ

ΘΕΜΑ 3ο : Επικαιροποίηση και εν μέρει τροποποίηση της με αριθμό 97-10/2013 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, ως προς την τοποθέτηση ανδριάντα του Διονυσίου Σολωμού σε κοινόχρηστο χώρο – πλατεία του Δήμου Αθηναίων.
Εισηγητής: H Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ.Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου

ΘΕΜΑ 4ο:Γνωμοδότηση έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του έργου ̈Προστασία –Ανάπλαση Παρόχθιας Ζώνης και Ανάδειξη Υγροτόπου μέσω της κατασκευής πεζοδρομίου παρά την οδό πρόσβασης στη Μαρίνα Γουβιών.
Εισηγητής: Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Χωροταξίας κ. Σπυρίδων Ιωάννου.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κέρκυρας, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αυλιωτών.
Εισηγητής: Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ