Επιλογή Σελίδας

 

 

 

  • Ο Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. του Υπουργείου Οικονομικών, Φώτης Κουρμούσης και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα 22 Μαρτίου τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του Ν.4738/2020 και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν οφειλές νοικοκυριών και επιχειρήσεων

 

 

  

Ενημερωτική εκδήλωση, με τη μορφή της τηλεδιάσκεψης, διοργανώνει η Π.Ε. Κέρκυρας, τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, στις 17:00, με θέμα: «Ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις – 2η ευκαιρία».

Κεντρικός ομιλητής στην εν λόγω ενημερωτική εκδήλωση θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, Φώτης Κουρμούσης.

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, όπως και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν. 4738/2020 και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα:

  • Ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που προβλέπει και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 240 δόσεις

  • Η διαδικασία εξυγίανσης επιχειρήσεων, με την οποία ρυθμίζουν τις οφειλές τους και συνεχίζουν τη δραστηριότητά τους

  • Η διαδικασία πτώχευσης και απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας

  • Η πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και η προστασία της 1ης κατοικίας

  • Ο ρόλος των επιστημονικών κλάδων και των φορέων στην υποστήριξη των οφειλετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη στο YouTube στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UCWytaS7IuEAfTbPckL-1zag