Επιλογή Σελίδας

 

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η έκθεση Philoxenia 2021 (μαζί με την έκθεση  Hotelia) από 12 έως 14 Νοεμβρίου 2021.

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με δικό της περίπτερο όπου κάθε Περιφερειακή Ενότητα είχε το δικό της stand και διανεμήθηκε έντυπο και ψηφιακό τουριστικό υλικό των νησιών μας.

 

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Κικίλιας Βασίλειος στον οποίο δόθηκαν δυο ειδικά λευκώματα, ένα για τη Κεφαλονιά και ένα για την ιστορία του Basket στο νησί της Κεφαλονιάς.

 

Αξιοσημείωτες ήταν οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού. Στο περίπτερο φιλοξενήθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και υπηρεσιακά στελέχη του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

 

Επίσης παρευρέθηκε η Αντιπρόεδρος του  Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Χριστίνα Τετράδη, ο πρόεδρος των ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Τιμοθεάτος Γεράσιμος και ο πρόεδρος τουριστικών καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Ατσάρος Δημήτριος.

 

Στελέχη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων, επίσης μοίρασαν υλικό τουριστικής προβολής.

 

Παράλληλα έγιναν Β2Β συναντήσεις με 15 στελέχη του χώρου του Τουρισμού από διάφορες χώρες. Τέλος, έγιναν συναντήσεις με στελέχη άλλων φορέων και συζητήθηκαν οι εναλλακτικοί τρόποι προώθησης της Περιφέρειάς μας.