Επιλογή Σελίδας

 

 

Πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα η 8η  Διεθνή Τουριστική  Έκθεση Athens International Tourism & Culture Expo από 25 έως 27 Νοεμβρίου. 

 

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με δικό της περίπτερο όπου διανεμήθηκε έντυπο και ψηφιακό τουριστικό υλικό των νησιών μας και εκπροσωπήθηκε από τη Περιφερειάρχη I.N κα Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Αλεξάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

 

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκαν ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών  κ. Σκυλακάκης Θεόδωρος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό κ. Τριαντόπουλος Χρήστος  και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης στους οποίους δόθηκε φωτογραφικό λεύκωμα της Κεφαλονιάς.

Αξιοσημείωτες ήταν οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού. Στο περίπτερο φιλοξενήθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και υπηρεσιακά στελέχη του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

 

 

Επίσης παρευρέθηκε η Αντιπρόεδρος του  Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Χριστίνα Τετράδη και ο πρόεδρος τουριστικών καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Ατσάρος Δημήτριος. 

Παράλληλα έγιναν Business to Business (Β2Β) συναντήσεις με  στελέχη του χώρου του Τουρισμού από διάφορες χώρες του εξωτερικού. Τέλος, έγιναν συναντήσεις με στελέχη άλλων φορέων και συζητήθηκαν οι εναλλακτικοί τρόποι προώθησης της Περιφέρειάς μας.