Επιλογή Σελίδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνεχίζει την υλοποίηση των συνοδευτικών δράσεων της Πράξης: «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ» με Κωδικό ΟΠΣ 5000144 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020» με μια διαδικτυακή Ημερίδα η οποία θα απευθύνεται στο γενικό κοινό, στις οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών (πολιτιστικοί σύλλογοι, αθλητικά σωματεία, ομάδες φροντιστών και χρόνιων πασχόντων κλπ) και σε υπηρεσιακούς παράγοντες.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας & Απασχόλησης, κα Μελίτα Ανδριώτη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί η Αποτίμηση της εφαρμογής του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ 2015-2016» στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από την κα Αγγελική Ρωμαίου, Κοινωνική Λειτουργό MSc, προϊσταμένη Τμήματος Κ. Αρωγής και Αλληλεγγύης, Υπεύθυνη Υλοποίησης του ΕΠ. ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ.

Ακολούθως θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των 3 Συνοδευτικών Δράσεων που υλοποιήθηκαν από την Κοινωνική Σύμπραξη ΤΕΒΑ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στοχεύοντας στην ψυχοκοινωνική στήριξη, ενδυνάμωση και κοινωνική ένταξη των ωφελούμενων της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Τέλος, την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η κα Γεωργία Πανίτσα, MSc Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια-Οικογενειακή Θεραπεύτρια, ο κος Γρηγόριος Κουταλάς, Υπεύθυνος Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Συντονιστής Κοινωνικών Δομών Κοι.Σ.Π.Ε Κέρκυρας & «Νέοι Ορίζοντες» και η κα Πηνελόπη Αρβανίτη, Κοινωνική Λειτουργός / Συντονίστρια Κέντρου στήριξης Παιδιού και οικογένειας διατυπώνοντας και αναλύοντας τους προβληματισμούς και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται με απώτερο σκοπό την κάλυψη των αναγκών των οικονομικά ευπαθών πληθυσμών, όπως οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/05/2022 στις 10:00 διαδικτυακά μέσω του καναλιού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο YouTube, της σελίδας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο facebook και της σελίδας «Συνοδευτικά Μέτρα ΤΕΒΑ Περ. Ιονίων Νήσων» στο facebook.