Επιλογή Σελίδας

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, απευθύνει το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα:

“Θέλω να συγχαρώ εγκάρδια στο σύνολο τους τις νέες και τους νέους των Ιονίων Νήσων οι οποίοι με πολύ κόπο και πειθαρχημένη προετοιμασία πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στις σπουδές που ξεκινούν. Αποτελούν δύναμη ελπίδας, αισιοδοξίας και υπερηφάνειας για την Περιφερειά μας. Μοιράζομαι την ικανοποίηση και την χαρά των οικογενειών τους και τους εύχομαι να ζήσουν και άλλες επιτυχίες από τα παιδιά τους στην συνέχεια. 

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους γονείς που με τη συνεχή στήριξή τους, στάθηκαν δίπλα στους υποψήφιους και συνέβαλαν καθοριστικά σε αυτή τη σημαντική επιτυχία.

 Θέλω επίσης να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους στις εισαγωγικές εξετάσεις που δεν είναι φέτος μεταξύ των επιτυχόντων, για τα όνειρα και την προσπάθειά τους. Τους καλώ να μην καταθέσουν τα όπλα και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.  Αυτή είναι η ζωή με τα πάνω της και τα κάτω της και οι επιμένοντες νικούν! Συνεχίστε με σθένος τον αγώνα σας προς τον στόχο που θέσατε. Σίγουρα θα δικαιωθείτε.