Επιλογή Σελίδας

Η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου σε μια συνεχή προσπάθεια να ενδυναμώσει και να στηρίξει τις  γυναίκες του Ιονίου ώστε να εξελιχθούν προσωπικά και επαγγελματικά αλλά και να ανταποκριθούν με επιτυχία στους  πολλαπλούς  ρόλους  τους, σας καλεί να συμμετάσχετε σε διαδικτυακό σεμινάριο που προσφέρει το Ίδρυμα Λαμπράκη.

Το ReWoman, η πρωτοβουλία του Ιδρύματος Λαμπράκη για τις γυναίκες κάθε ηλικίας, συνεχίζει τη διαδικτυακή εκπαίδευση με ένα σεμινάριο αφιερωμένο στους στόχους που θέτουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τίτλο “Ask me anything!” Μιλάμε με τη Μάιρα Παπαθανασοπούλου για την ψυχική ανθεκτικότητα, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 18.00-19.30 μέσω Zoom.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου προϋποθέτει την υποβολή σχετικής αίτησης εδώ το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.lrf.gr/activities/actions/ask-me-anything-milame-me-th-maira-papathanasopoyloy-gia-thn-psyxikh-anthektikothta