Επιλογή Σελίδας

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, Αγαπητέ Γιώργο

Αξιότιμες κες και αξιοτιμοι κ.κ. Δημοτικοί & Κοινοτικοί Σύμβουλοι,

Σας εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου για την εκλογή σας και την σημερινή τελετή ορκωμοσίας σας.

Αυτή την σημαντική ημέρα για την νέα αποστολή σας στην υπηρεσία του τόπου μας, θα επιθυμούσα να είμαι μαζί σας. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερα γιατί χθες το βράδυ μόλις επέστρεψα από τις Βρυξέλλες όπου συνεδρίασε η Επιτροπή αναθεώρησης της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής πολιτικής, της οποίας έχω την τιμή να είμαι μέλος και η οποία πραγματεύεται ζητήματα ζωτικά και για την χώρα μας και φυσικά για την περιφέρειά μας. Η σκέψη μου όμως είναι κοντά σας.

Είμαι σίγουρη ότι η νέα δημοτική αρχή με την καλή διάθεση και την υπευθυνότητα όλων των παρατάξεων και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου θα συνθέτουν καθημερινά ένα όραμα για τον τόπο μας και θα εργάζονται για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων και την δημιουργία προοπτικών για το αύριο της Ζακύνθου. Γνωρίζω τα χαρίσματα και τις ικανότητες του νέου Δημάρχου Γιώργου Στασινόπουλου, συνεργάτη μου από την πρώτη στιγμή στον κοινό μας αγώνα για τα Ιόνια Νησιά. Με την γνώση των προβλημάτων της Ζακύνθου και με παρακαταθήκη το έργο το οποίο έχουμε υλοποιήσει και δρομολογήσει τα τελευταία χρόνια θα σηματοδοτήσει άμεσα το άλμα που χρειάζεται η Ζάκυνθος.

Γνωρίζω επίσης τα  όνειρα, την ποιότητα, έμπειρων αυτοδιοικητικών ή νεοεισαχθέντων στο δυναμικό χώρο της αυτοδιοίκησης, μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Εγώ προσωπικά, αλλά και η παράταξη μας θα είμαστε δίπλα σας.

Εύχομαι καλή αρχή με τις ευλογίες του Αγίου μας, του πολιούχου Αγίου Διονυσίου, τον οποίο πανηγυρικά εορτάζουμε.

Χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά!

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων