Επιλογή Σελίδας

Προγραμματισμένη επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννης Τρεπεκλής, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Υγείας-Παιδείας κ. Γιάννη Ζήκο και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κυριάκο Κατσώρα.

Στη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε η επίσημη παράδοση του νέου μηχανήματος υπερήχου για την ενίσχυση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και την αναβάθμιση των διαγνωστικών δυνατοτήτων του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας. Ειδικότερα ο σύγχρονος υπερηχοτομογράφος θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες του Γυναικολογικού τμήματος με χρήση σε προγεννητικούς ελέγχους, προληπτικές εξετάσεις και παρακολούθηση πασχουσών γυναικών.

Στην επίσημη παράδοση του μηχανήματος παραβρέθηκαν η διευθύντρια κ. Σοφία Κ. Μαυροπούλου καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

Ακολούθησε συνάντηση ενημέρωσης από τη διευθύντρια του Κ.Υ, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν αναλυτικά  τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και τις ανάγκες της υγειονομικής μονάδας, με έμφαση στην κτιριακή υποδομή, ενώ συζητήθηκαν και οι δυνατότητες στήριξης από την περιφέρεια Ι. Νήσων.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Περιφερειάρχης επεσήμανε την αρωγή και στήριξη της Περιφερειακής αρχής, στο πλαίσιο προτεραιοποίησης της αναβάθμισης  των μονάδων υγείας των νησιών μας σε συνεργασία και με τους αρμόδιους φορείς, με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας.

 

Γραφείο Τύπου ΠΙΝ