Επιλογή Σελίδας

Με την ευκαιρία της ομόφωνης επανεκλογής του Καθηγητή κ. Ανδρέα Φλώρου στην θέση του Πρύτανη ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής απέστειλε την εξής συγχαρητήρια επιστολή:

«Αξιότιμε Κύριε Πρύτανη,

Με την ευκαιρία της ομόφωνης επανεκλογής σας επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές μου για μια ακόμα παραγωγική και δημιουργική θητεία.

Εκφράζω την βεβαιότητα ότι με την καθοδήγηση σας το Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα συνεχίσει την άκρως αποδοτική και παραγωγική πορεία του και θα επιτελέσει  στο έπακρο τον θετικό ρόλο στη διάχυση της γνώσης και στην ανάδειξη της, ως κυρίαρχη αξία, για την κοινωνία μας.

Στην προσπάθεια αυτή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σας, σε όλες τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε, αφού αποτελεί στρατηγική επιλογή και προτεραιότητα η συνεργασία μας, με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Επιτρέψτε μου να εκφράσω την εδραία πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε στις προσδοκίες της ακαδημαϊκής κοινότητας με υπευθυνότητα στη νέα γενιά.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέας σας θητεία και να συνεχίσετε τον δρόμο που χαράξατε στην πρώτη σας θητεία, της πρωτοπορίας και της διάκρισης και να κάνετε υπερήφανους όλους τους κατοίκους των Ιονίων Νησιών».

*φωτογραφία αρχείου από προηγουμένη συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητή κ. Ανδρέα Φλώρο