Επιλογή Σελίδας

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων απηύθυνε μήνυμα προς την εκπαιδευτική κοινότητα:

«Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχές μου προς όλους τους υποψηφίους  και τις υποψηφιες. Με αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και προσήλωση στο στόχο, είμαι σίγουρος ότι οι προσπάθειες σας θα ευοδωθούν. 

Σε αυτή τη δοκιμασία και την πρόκληση των εξετάσεων απαιτείται ψυχραιμία,  αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. Η προσπάθεια και η επιμονή αποτελούν εχέγγυο και έμπνευση για όλους. 

Σίγουρα η επιτυχία είναι σημαντική, αλλά δεν κρίνονται όλα στη ζωή από μια εξέταση. Η κοινωνία έχει ανάγκη τον ενθουσιασμό, την φρεσκάδα της σκέψης και τον δυναμισμό της νέας γενιάς.

Επειδή ως γονιός έζησα και εγώ την αγωνία αυτών των εξετάσεων, καλώ τους γονείς να συνεχίσουν να στηρίζουν τα παιδιά τους σε αυτόν τον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, που αποτελεί το πιο μεγάλο όπλο στην φαρέτρα τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Τέλος να ευχαριστήσω και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι βρίσκονται πάντα κοντά στα παιδιά μας. 

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία».