Επιλογή Σελίδας

ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ

Η προτεινόμενη πράξη περιλαμβάνει απαιτούμενα έργα υποδομής προκειμένου να καταστεί το τουριστικό καταφύγιο στη Σπηλιά ασφαλές, λειτουργικό ανταγωνιστικό και ελκυστικό για τους πιθανούς χρήστες αναδεικνύοντας και προστατεύοντας παράλληλα τα υφιστάμενα κτίρια τα οποία αποτελούν μέρος της ιστορίας του χώρου.

Τα λιμενικά έργα περιλαμβάνουν την επέκταση του προσήνεμου μώλου κατά 160 μ. ώστε να προφυλάσσεται η λιμενολεκάνη από όλους τους συνδυασμούς ανέμων και να δημιουργούνται ασφαλείς και άνετες συνθήκες ελλιμενισμού. Ακόμη προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση πλωτών προβλητών για την προσέγγιση των σκαφών.

Τα υδραυλικά έργα περιλαμβάνουν δίκτυο για την συλλογή και αποχέτευση τω όμβριων εκτός της λιμενολεκάνης.

Τα οικοδομικά έργα περιλαμβάνουν την ανακαίνιση των παλαιών εκδοτηρίων ώστε να καταστούν λειτουργικά και να αποδοθούν σε χρήση προκειμένου να στεγαστούν οι υποστηρικτικές λειτουργίες του καταφυγίου.

Τα Η/Μ έργα περιλαμβάνουν τα δίκτυα εξυπηρέτησης των σκαφών (παροχή ηλεκτρικού ρεύματος νερού και τηλεφωνίας) τα δίκτυα πυρόσβεσης τις δεξαμενές ελαιωδών καταλοίπων και καυσίμων και λοιπές εγκαταστάσεις που απαιτούνται για την ασφάλεια και λειτουργικότητα του καταφυγίου.

ΥΠΟΕΡΓΑ

1ο ΥΠΟΕΡΓΟ: «Ολοκλήρωση έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΠΗΛΙΑ»

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1ΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ