Επιλογή Σελίδας

Την προκήρυξη ανοιχτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών για την ανάθεση δύο έργων, τα οποία χρηματοδοτούνται από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Τρεπεκλής.

Ειδικότερα, πρόκειται για το έργο «Συντήρηση – Βελτίωση επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Λευκάδας» προϋπολογισμού 831.762,85 € (μαζί με το Φ.Π.Α.), από πιστώσεις ΠΔΕ και για το έργο «Αποκατάσταση, Αντιστήριξη επαρχιακού δρόμου από οικισμό Τσουκαλάδων έως Νικήτα λόγω σεισμού (17-11-15)» προϋπολογισμού 1.545.000 € (μαζί με το Φ.Π.Α.), από πιστώσεις ΠΔΕ.

Και τα δύο προαναφερθέντα έργα εντάσσονται στην κατηγορία «Οδοποιίας», ενώ η προθεσμία εκτέλεσής τους είναι 8 και 12 μήνες αντίστοιχα, από την ημέρα υπογραφής των συμβάσεων τους.

Οι αναλυτικές διακηρύξεις των έργων «Συντήρηση – Βελτίωση επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Λευκάδας» και «Αποκατάσταση, Αντιστήριξη επαρχιακού δρόμου από οικισμό Τσουκαλάδων έως Νικήτα λόγω σεισμού (17-11-15)»  έχουν συνταχθεί σύμφωνα με το πρότυπο τεύχος διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. για τη σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου κάτω των ορίων του Ν.4412/16, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή.

Και για τα δύο έργα, η υποβολή των προσφορών θα γίνει από τους ενδιαφερομένους μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.