Επιλογή Σελίδας

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ από το Υπουργείο Παιδείας  ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής εξέδωσε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα:

« Η σημερινή ημέρα αποτελεί την αφετηρία ενός νέου ελπιδοφόρου ξεκινήματος για όσα από τα παιδιά κατάφεραν να επιτύχουν, με αγώνα, στοχοπροσήλωση, με επιμονή και υπομονή, να υπερκεράσουν τα όποια προβλήματα και τις αντιξοότητες και να πετύχουν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.

Διανοίγονται μπροστά τους νέοι δρόμοι, με πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις, που θα τους προσφέρουν νέες εμπειρίες στη ζωή τους με δημιουργική δυναμική.

Με την ευκαιρία θέλω να απευθύνω πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς τους, που συνέβαλαν με αποφασιστικότητα και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις τα όνειρα και τις προσπάθειες των παιδιών τους. Επίσης πολλά συγχαρητήρια ανήκουν και στους εκπαιδευτικούς που συμβάλουν πάντα με τρόπο ουσιαστικό στη μόρφωση και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

Για όσα παιδιά δεν μπόρεσαν να πετύχουν τον στόχο τους σε αυτή την φάση, θα πρέπει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να συνεχίσουν να διεκδικούν και να παλεύουν για τα όνειρα τους και τους στόχους τους.

Εύχομαι σε όλους, οι νέες προοπτικές που διαμορφώνονται στη ζωή τους, να αποτελέσουν την αφετηρία διεκδίκησης νέων στόχων και προσδοκιών.

 

Γιάννης Τρεπεκλής

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων