Επιλογή Σελίδας

Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιήθηκε στις 26 και στις 29 Ιουλίου, στο ισόγειο του κτιρίου της Π.Ε. Κέρκυρας, διανομή προϊόντων βρεφικής ηλικίας στους συλλόγους τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών Κέρκυρας.

Η διανομή έγινε μέσω της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, Θεόδωρο Κοντζιάλη, ενώ τα βρεφικά προϊόντα αποτελούν ευγενική προσφορά της εταιρείας ASAN AE – HUMANA στις πολύτεκνες οικογένειας της Κέρκυρας. Ο κ. Κοντζιάλης παρέδωσε τα προϊόντα στους Προέδρους των συλλόγων τριτέκνων και πολυτέκνων Κέρκυρας, Κορίνα Άνθη και Διονύση Δουκάκη, αντίστοιχα.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην εταιρεία ASAN AE – HUMANA για την προσφορά της.

«Με την παρούσα επιστολή, σας εκφράζω τις ευχαριστίες μου για τη δωρεά σας βρεφικών τροφών, που διανεμήθηκαν μέσω της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες του Νομού μας»,  ανέφερε στην επιστολή του ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.