Επιλογή Σελίδας

Σύμφωνα με τον νόμο 4548/2018 και το Καταστατικό της Εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο με βάση την υπ’ αριθμ. 8/2024 απόφαση του καλεί τους μετόχους της εταιρείας «ΙΟΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-Αναπτυξιακός Οργανισμός ΟΤΑ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΑΟΠΙΝ)  Ανώνυμη Εταιρεία», ήτοι την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέματα:

Θέμα 1ο: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 2ο: Ορισμός Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2024.

Θέμα 3ο:  Έγκριση Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Κ.Ε.Υ.).

Θέμα 4ο: Έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2024

και εφεξής.

Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των μετόχων στις 27 Αυγούστου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., στην έδρα της εταιρείας, ήτοι στην Κέρκυρα, επί της οδού Κ. Ζαβιτσιάνου με αριθμό 1.

Δικαίωμα συμμετοχής δια εκπροσώπων έχουν όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας, ήτοι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, που κατέχει ποσοστό 90% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων, που κατέχει ποσοστό 10% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί νόμιμη απαρτία στη Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα επαναληπτική συνεδρίαση της, με φυσική παρουσία, στις 2 Σεπτεμβρίου 2024,ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., στην έδρα της εταιρείας, ήτοι στην Κέρκυρα, επί της οδού Κ. Ζαβιτσιάνου με αριθμό 1.

Σε κάθε περίπτωση, και σύμφωνα με το άρθρο 20 του καταστατικού, οι μέτοχοι δύνανται να συνεδριάσουν αυτοκλήτως, χωρίς προηγούμενη πρόσκληση εφόσον παρίσταται το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου και δεν υπάρχει αντίρρηση στην πραγματοποίηση της ΓΣ και τη λήψη αποφάσεων (Καθολική Γενική Συνέλευση).

Κέρκυρα, 30 Ιουλίου 2024

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ