Επιλογή Σελίδας

Άρθρο για την Κέρκυρα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα www.wp.pl, μία εκ των τριών σημαντικότερων πολωνικών ιστοσελίδων. Το άρθρο έγραψε η δημοσιογράφος AgnieszkaZawistowska, τη φιλοξενία της οποίας στα Ιόνια νησιά διοργάνωσε το Γραφείο μας τον Μάιο με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο των ενεργειών μας για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην Πολωνία (σ.σ.: Η Ελλάδα αναδεικνύεται για 3η συνεχόμενη χρονιά κύριος προορισμός των Πολωνών τουριστών – πέρυσι περίπου 600.000 Πολωνοί τουρίστες επισκέφθηκαν τη χώρα μας).

Το άρθρο με τίτλο ΄΄Κέρκυρα: Ο ηλιόλουστος τόπος με τα κυπαρίσσια και τους μύθους΄΄ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η Κέρκυρα αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων και είναι ένα μέρος όπου το παραμυθένιο σκηνικό, η ενδιαφέρουσα ιστορία και η νόστιμη κουζίνα του, το κάνουν αξέχαστο στους τουρίστες. Η Κέρκυρα έχει πολλά να προσφέρει, όπως αξιοθέατα, έντονη νυχτερινή ζωή και μια σειρά από δραστηριότητες για τους οπαδούς των ενεργών σπορ. Οι τουρίστες σε πολλές παραλίες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από θαλάσσια σπορ, όπως καταδύσεις, kitesurfing, windsurfing ή θαλάσσιο σκι. Εκείνοι που δεν επιζητούν την αδρεναλίνη, μπορούν να νοικιάσουν ένα κανό ή ένα θαλάσσιο ποδήλατο. Στο νησί μπορεί επίσης να βρει κανείς κέντρα ιππασίας, γήπεδα γκολφ και κρίκετ, μονοπάτια για τους μανιώδεις του trekking, καθώς και πρακτορεία που οργανώνουν εκδρομές με ποδήλατο, ώστε να μπορεί κανείς να ανακαλύψει το νησί από διαφορετική σκοπιά.

Παραθέτουμε το σχετικό σύνδεσμο:

http://turystyka.wp.pl/gid,17644668,kat,1036545,title,Korfu-kraina-slonca-cyprysow-i-mitow,galeria.html?ticaid=115149

Σημειώνουμε, τέλος, ότι αναμένεται η δημοσίευση και άλλων άρθρων για τα Ιόνια νησιά, καθώς και για την Πελοπόννησο και τις Σποράδες, όπου το Γραφείο μας έχει επίσης διοργανώσει φιλοξενία της κας Zawistowska.