Επιλογή Σελίδας

Η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, έχοντας υπόψιν:
1.Την υπ΄αριθ. 6-3/21-8-.2017 απόφαση της Επιτροπής Πολιτισμού , Αθλητισμού, Παιδείας και Επιστημών της Π.Ι.Ν. που αφορά την «Συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης της ΠΕ Ζακύνθου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγαλά την Τρίτη 5-9-2017 στα Πηγάδια του Αντρωνιού».
2.Το υπ΄αριθ 70586/13376/21-8-2017 έγγραφο του Τμήματος Κοιν.Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Ζακύνθου.
3.Το από 21-8-2017 τεχνικό δελτίο του φορέα.
συνδιοργανώνει με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγαλά την Τρίτη 5-9-2017 στα Πηγάδια του Αντρωνιού στον Αγαλά πολιτιστική εκδήλωση με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω συνδιοργάνωσης, η Π.Ε Ζακύνθου πρόκειται να αναθέσει, την παροχή των κάτωθι προμηθειών/υπηρεσιών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται µέχρι και την Τρίτη 22/8/2017 και ώρα 9.30 π.μ να υποβάλλουν αίτηση συνοδευμένη από σφραγισμένη οικονοµική προσφορά για το σύνολο των ανωτέρω προμηθειών / υπηρεσιών ή για τμήμα αυτών.
Οι προσφορές κατατίθενται, με αποκλειστική ευθύνη του προσφέροντος, στο Τμήμα Γραμματείας, στο κατάστημα της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, Διοικητήριο, Ζάκυνθος, Τ.Κ. 29100, 1ος όροφος, με την ένδειξη: για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού, Τμήμα Προμηθειών.
Προσφορές που κατατίθενται µετά την παραπάνω ηµεροµηνία και ώρα είναι εκπρόθεσµες και επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την ίδια ηµέρα και ώρα 10.00 π.µ. στα γραφεία του Τµήµατος Προµηθειών της Π.Ε. Ζακύνθου.
Κατά την διαδικασία της αποσφράγισης των προσφορών µπορούν να παρευρίσκονται οι προσφέροντες.
Κριτήριο κατακύρωσης θα είναι η χαµηλότερη οικονοµική προσφορά .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ