Επιλογή Σελίδας

Ακολουθούν η Περίληψη και οι Αποφάσεις :

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Αριθμ.Απόφασης 1-1/2023
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κέρκυρας για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση γηπέδου Μπάσκετ τοπικού διαμερίσματος Πάγων Δ.Ε. Άγιου Γεωργίου Δήμου Βόρειας Κέρκυρας».

Αριθμ.Απόφασης 2-1/2023
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κέρκυρας για την υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Γηπέδου 5Χ5 Κρήνης».

Αριθμ.Απόφασης 3-1/2023
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κέρκυρας για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση πρώην σχολικού κτιρίου τοπικής κοινότητας Πάγων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας».

Αριθμ.Απόφασης 4-1/2023
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κέρκυρας για την Προμήθεια και αντικατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου Αγίου Ματθαίου.

Αριθμ.Απόφασης 5-1/2023
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόρειας  Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κέρκυρας για την Προμήθεια και αντικατάσταση χλοοτάπητα και WC γηπέδου Αυλιωτών.

Αριθμ.Απόφασης 6-1/2023
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κέρκυρας για την Προμήθεια και αντικατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου Καρουσάδων Κέρκυρας.

Αριθμ.Απόφασης 7-1/2023 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Προμήθειας και τοποθέτησης υλικών στην παιδική χαρά Μωραϊτίκων μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.

Αριθμ.Απόφασης 8-1/2023
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Προμήθειας και τοποθέτησης υλικών στο γήπεδο Στρογγυλής μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.

Αριθμ.Απόφασης 9-1/2023
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: ΄Εγκριση συμφωνητικού παραχώρησης του ΑΒΚ286 ακίνητου (ΚΑΕΚ 240541864021/0/0) (6ο Δημοτικό Σχολείο Γαρίτσα-Κέρκυρα) κυριότητας ΕΤΑΔ ΑΕ προς την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Aριθμ.Απόφασης 10-1/2023
ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Τροποποίηση επικαιροποίηση σύστασης και συγκρότησης Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Aριθμ.Απόφασης 11-1/2023
ΠΕΡΙΛΗΨΗ :  Ορισμός εκπροσώπου και αναπληρωματικού μέλους στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Κεφαλληνίας & Ιθάκης – ΑΠΟΠΛΟΥΣ”

Aριθμ.Απόφασης 12-1/2023
ΠΕΡΙΛΗΨΗ : : Ορισμός εκπροσώπων για τη συγκρότηση επιτροπών  του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας.

Aριθμ.Απόφασης 13-1/2023
ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Ορισμός εκπροσώπων για τη συγκρότηση επιτροπών του Λιμεναρχείου Ιθάκης.